Mājās pagatavojami līdzekļi pret nepatīkamu kāju aromātu

Etiķis

Iespējams, ka etiķim nebūt nav tas patīkamākais aromāts, taču tas noteikti var pilnībā atbrīvot jūsu kājas no mikrobiem un tādā veidā arī no nepatīkamā aromāta. Varat izmantot gan parasto, gan ābolu etiķi. Ielejiet etiķi siltā ūdenī, kam klāt pievienota timiāna ēteriskā eļļa. Noturiet kājas šajā maisījumā aptuveni 25 minūtes. Kājas nav nepieciešams atsevišķi skalot, vienkārši noslaukiet tās un dodieties gulēt. Izmantojiet šo metodi katru dienu, līdz būs iegūti vēlamie rezultāti.

Melnā tēja

Melnās tējas sastāvā ir miecskābe, kas darbojas kā antibakteriāls un savelkošs līdzeklis. Iemērciet četras paciņas melnās tējas bļodā, kurā pēc tam mērcēsiet kājas. Ļaujiet tējas paciņām 10 minūtes ievilkties, pirms jūs tajā mērcēsiet kājas. Procedūru atkārtot tik ilgi, līdz iegūts vēlamais rezultāts.

Viens no labākajiem variantiem, kā nepanākt kāju nepatīkamo aromātu, – nepieļaut apavu sasmakšanu un izvēlēties apavus, kas elpo. Neticēsiet, bet arī pārlieku garšvielotu un treknu ēdienu lietošana uzturā var izraisīt pastiprinātu kāju svīšanu, tādēļ samaziniet šādu pārtikas produktu daudzumu savā ēdienkartē.

Leave a Comment