Magonei reiz pietiek! Žanis ”dot pa muti”, bet viņa vēršas policijā ar dīvainu lūgumu

Ir skumji, bēdīgi un ļoti sāpīgi, ja tā nav. Punkts. Magoni atbalstu un došu padomus, tāpat kā esmu to darījusi līdz šim,” sociālajos tīklos notikušo komentē Brante. “Tas nav šovs. Diemžēl tā ir realitāte, kādā dzīvo daudzas sievietes klusējot,” viņa piebilda, ziņo apollo.lv

Pati Magone atklāti saka, ka ar savu pieredzi vēlas aicināt arī citas sievietes neklusēt un nepieļaut pāri darījumus: “Kas būtu gudrākais, pareizākais, ko man kā sievietei, mammai ar bērniem turpat, istabā, teikt viņam? Kā attaisnot savus gājienus vai vēl kaut ko, tieši to, ko viņš grib dzirdēt no manis?

Kad es to nevaru izdarīt, saruna paceļas vēl augstākos toņos – kas tu stulba, kurla esi? Un tad sākas šī te valkāšana pa grīdu ar vārdiem, kā es to saucu. Tas ir ļoti, ļoti sāpīgi. Nu, neko. Var jau paraudāt par savām bēdām, bet cits teiks, ka labi vien ir, ka tā – pati esmu vainīga.

Lasi vēl: Ir zināms DATUMS, kurā stāsies spēkā ārkārtējās situācijas noteiktie ierobežojumi

Lai man tiek, jo esmu to pelnījusi. Daudzi būs tādi, kas tā arī teiks. Nu, lai jums veicās tiem, kam ir tādas domas, bet tās sievietes, kuras manā stāstā saskata savējo, viņas nebūs no tiem, kas bakstīs ar pirkstu un teiks – tā arī vajag,” atklāja Magone.

COMMENTS

Leave a Comment