Lūk, tas ir horoskops: Astroloģiskā prognoze decembrim visām zodiaka zīmēm; Vaiiii!

Skorpions

2021.gada decembrī Skorpioni nejutīsies īpaši labi. Tas attiecas gan uz fizisko, gan morālo stāvokli. Šajā laikā labāk pabūt vienam un atlikt visas svarīgās aktivitātes līdz spēki atjaunosies. No 7. līdz 20. datumam nav vēlams risināt biznesa jautājumus, uzņemties atbildību, slēgt darījumus, parakstīt svarīgus dokumentus, mainīt darbu. Sarežģītie planētu aspekti sola neveiksmes, konfliktus un vilšanos gan profesionālajā jomā, gan personīgajā dzīvē. Situācija uzlabosies vien mēneša pēdējā dekādē.

Strēlnieks

Strēlniekiem decembrī nav ieteicams spert pārsteidzīgus soļus un steidzināt notikumus. Neskatoties uz enerģijas pieplūdumu un vēlmi “pārvietot kalnus”, tev vajadzētu paļauties uz saviem spēkiem un noteikt prioritātes. Mēneša sākumā Strēlniekam būs labas izredzes pakāpties pa karjeras kāpnēm un nomainīt darbu. Pēc 7. decembra nav vēlams izrādīt īpašu aktivitāti, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs īpaši impulsīvi un raižpilni, kas ne labākajā veidā atspoguļosies viņu lēmumos un rīcībā. Uz emocijām balstīta rīcība var novest pie nopietnām kļūdām, kuras nebūs viegli izlabot.

Mežāzis

Decembrī aktivizēsies slepeni Mežāžu nelabvēļi, kas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem sagādās daudz problēmu un padarīs nervozus. Mēnesis kopumā būs ļoti grūts gan fiziski, gan garīgi: Mežāži izjutīs bezspēcību, apātiju, izmisumu un pat depresīvu noskaņojumu. Tu nevarēsi sagaidīt tuvinieku un draugu atbalstu, jo arī ar viņiem veidosies saspringtas attiecības. Labākais veids, kā pārdzīvot decembri, ir pēc iespējas ierobežot saziņu, izsvērt visus savus lēmumus, izvairīties no stresa, negatīvisma un nepakļauties provokācijām.

Ūdensvīrs

Visus svarīgos darbus vēlams paveikt līdz 5. decembrim, jo mēneša sākums ir Ūdensvīram vislabvēlīgākais laiks. Neskatoties uz kņadu, šis periods izvērtīsies produktīvs un interesants, ko gan nevarētu teikt par otro dekādi, kad šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs grūti savākties un pareizi sadalīt spēkus. Pārmērīga enerģija un ambīcijas negarantēs panākumus, ja darbības būs pretrunīgas un emocijas kļūs nekontrolējamas. Tas viss novedīs pie nopietnām kļūdām, konfliktiem un spriedzi attiecībās ar tuviniekiem, tādēļ mēneša vidū vēlams atturēties no lietišķu jautājumu un naudas lietu risināšanas, kā arī vēlams būt iecietīgākiem saziņā ar mīļajiem.

Lasi vēl: Pavļuts brīdina, ka dēļ jaunā Covid-19 paveida varētu ieviest šādus ierobežojumus

Zivis

Svarīgu darāmo lietu skaits decembrī būs apgriezti proporcionāls Zivju spēkiem, tāpēc nevajadzētu censties paveikt neiespējamo, uzņemties lieku atbildību un pienākumus. Ja slogs izrādīsies nepanesams, tad šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem draud pārslodze un nervu sabrukums. Darbā pastāv augsts konfliktu un nepatīkamu situāciju risks saziņā ar priekšniecību, kā dēļ var ciest reputācija un pasliktināties attiecības ar kolēģiem. Lai tas nenotiktu, tev jābūt pēc iespējas nosvērtākam, jāatsakās no pārmērīgas lepnības un uz laiku jāaizmirst par ambīcijām.

COMMENTS

Leave a Comment