”Lidl” nāk klajā ar svarīgu info pircējiem: ”Vienam pircējam būs ierobežots skaits preču”

“Njā, šodien bija galīgi dulla sajūta. Braucu savā iknedēļas “šopingā” (iepērkos reizi nedēļā), bet paliku gandrīz tukšiem ratiem. Nav ko pirkt, visi visu grābj kā pie bada. Pēc tam visu kožu pilnu metīs ārā…, ” novērojumos dalās kāda cita pircēja, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Valsts, kura bažījas, ka var kļūt par nākamo Putina mērķi: ”Jūtams arī liels spiediens”

Vieni pieļauj, ka cilvēki pērk tagad vairumā ažiotāžas dēļ, citi to dara, jo gatavo pārtikas pakas, ko sūtīt uz Ukrainu. Tai pašā laikā ir cilvēki, kuri pērk vairākām ģimenēm un iepērkas reti. Tad ar pāris sviesta paciņām un dažām konservu kārbām tiešām varētu būt par maz.

COMMENTS

  • <cite class="fn">mairīte</cite>

    Turpmāk kartupeli pa vienam pārdos

  • <cite class="fn">D.</cite>

    Mans dēls savai mājai pārtiku iepērk tikai 1x nedēļā. Pie reizes arī man visu uz mājām ar auto saved uz nedēļu, jo man problēmas ar kāju. Tagad sanāk, ka viņš nevarēs priekš manis pārtiku nopirkt?

    • <cite class="fn">Tavs dēls</cite>

      Tak ieiešu vēlreiz veikalā un sapirkšu tev tos produktus. Cik tev tas IQ, vecais.

  • <cite class="fn">Mediju nams</cite>

    Cienījamā “Ideju kabata” redakcija! Esam vērsušies tiesībsargājošās iestādes par Jūsu vairākkārtējiem autortiesību pārkāpumiem. Mediju nama noteikumi nisaja, ka stingri aizliegts portālā nra.lv publicētos SIA “Mediju nams” izdevumu “Neatkarīgā Rīta Avīze”, “Vakara Ziņas”, “Praktiskā Astroloģija”, “Kā Būt Laimīgai”, kā arī portāla nra.lv redakcijas veidotos materiālus pārpublicēt, kopēt, citēt, reproducēt, izplatīt, tulkot vai jebkādā citā veidā rīkoties bez portāla nra.lv rakstiskas piekrišanas.

    Pārpublicēšanas gadījumā aktīvā saite uz nra.lv ir obligāta. Aicinām pārtraukt autortiesību pārkāpumus.

Leave a Comment