Lelde Ceriņa beidzot atklāj noklusēto par šķiršanos no vīra un pamatīgi satricina Soc Tīklus ar paziņojumu

Lelde Ceriņa, izmantojot savu “Instagram” platformu, dalās ar savām sajūtām un pārdzīvojumiem, izgaismojot dažus no iekšējiem brīžiem, ko viņa piedzīvojusi attiecībās ar Aivi. Viņas ieraksts rada ieskatu šajā emocionālajā periodā un sniedz viņas skatījumu uz notikumiem.

Viņas teiktais par 2023. gadu, kurā piemin “mācībspēkus,” atklāj, ka šis gads nebija vienkāršs. Lelde dalās par šī gada izaicinājumiem, kas dažreiz bijuši grūtāki par viņas vēlmēm. Tomēr, viņa uzsver, ka, apkopojot visu gadu, ir daudz, par ko just pateicību. Viņa lieto metaforu par “snīpju uz augšu,” kas liecina par pozitīvu izvērtību un cerību uz nākotni, pat pēc smagām grūtībām.

Lelde ir saņēmusi atbalstošus komentārus no savām virtuālajām draudzenēm un sekotājiem. Viņas vārdi ir izraisījuši siltas reakcijas un līdzjūtību no cilvēkiem, kuri izjūt viņas pārdzīvojumus. Tomēr, kā tas bieži notiek, daži izsaka šaubas par šķiršanās lēmuma steigtumu, radot vairāk jautājumu par abu iesaistīto pusēm un viņu attiecību dinamiku.

Dziedātāja Patrisha izteikusi siltus vēlējumus Leldei, novēlot, lai nākamais gads būtu pilns ar vieglumu, mīlestību, iecietību un sapratni. Šie vārdi liecina par līdzjūtību un atbalstu, kas nāk no cieši saistītas kopienas un cilvēkiem, kas vēlas redzēt Leldi stipru un pozitīvu nākotnē.

Baiba Vītiņa, raidījuma “Kad viņas satiekas” vadītāja, izteikusies ar siltiem vārdiem pret Leldi Ceriņu: “Tev, mana sieviete, esmu pateicīga par iedvesmu un piemēru visos 2000. un turpmākajos gados. Mīlu tevi ar visu sirdi. Stipri, stipri!” Šie vārdi pauž dziļu cieņu un atbalstu, apliecinot, ka Lelde ir bijusi ne vien viņas kolēģe, bet arī iedvesmojoša personība gadiem ilgi.

Agnese Zeltiņa, pazīstama aktrise, pievienojas ar iedrošinājumu: “Lelde, mēs visi piedzīvosim dzīves mācībstundas. Tu esi spēcīga un noteikti būsi laimīga! Turpini siltināt un starot, lai tu vienmēr būtu augšupējā līmenī!”

Lasi vēl : “Nokritu ceļos un sāku raudāt…”Slavenais dziedātājs Dons nācis klajā ar ilgi noklusētu paziņojumu

Lasi arī: No 1. Janvāra daļai valsts iedzīvotāju tiek pamatīgi samazināta maksa par šo pakalpojumu – Daudzi to pat nezina

Citi atbalstītāji izceļ Leldes īpašo burvību un unikālo personību, nosūtot siltus sveicienus un novēluši tikai labāko. Viņu iepriekšējā laulība ar Aivi Ceriņu bija ievērojama, un, kaut arī viņu dzīves ceļi tagad šķiras, cilvēki apliecina savu cieņu un vēlmi redzēt Leldi veiksmīgu jaunajā dzīves posmā.

Vairāki komentatori ir izteikuši jautājumus par šķiršanās lēmuma nopietnību un aicinājuši abus izturēties ar izpratni. Tas liecina par sabiedrības ieinteresētību un vēlmi izrādīt empatiju pret šo medijsabiedrībai pazīstamo pāri.

Lasi arī:  “Milzīgākais aukstums vēl tikai ir priekšā!” Sinoptiķi steidzami brīdina iedzīvotājus gatavoties sliktākajam

Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš sāka kopdzīvi 2018. gadā, radot ģimeni, kas ar laiku papildinājās ar diviem bērniem. Viņu kopīgā pieredze un dalītā dzīve bija atspoguļota sabiedrībā, padarot šo ziņu par pamanāmu notikumu Latvijas mediju vidē.

Leave a Comment