Lauvām lieliska diena, bet Mežāzim panākumi daudzās jomās; Dienas prognoze 5. septembrim visām zīmēm

Ceturtdiena, 2024. gada 5. septembris, solās būt laba diena, saskaņā ar ekspertes Irinas Bogdanas prognozi. Portāla Spogulis žurnālisti iepazinās ar ekspertes paziņoto.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem būs atklāta saruna, kas palīdzēs noskaidrot dažus būtiskus jautājumus. Nesteidzies pildīt uzdevumus un nesteidzies ar lietām – viss pagaidīs līdz rītdienai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Šodien Vēršiem vajadzētu drosmīgi ķerties pie jauniem centieniem un projektiem, īpaši tiem, kas prasa ilgtermiņa pūles. Šis ir piemērots laiks līgumu parakstīšanai un sava biznesa uzsākšanai. Tu vari apspriest arī attiecību noformēšanu – jūsu savienība izrādīsies laimīga.

Lasi arī: Kečupa un tomātu pastas vietā jūs ēdīsiet šo mērci visu gadu: vienkārša un fantastiski garšīga mērcīte no īstiem tomātiem (recapte)

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi saskarsies ar daudziem jautājumiem, uz kuriem vēl nav atbilžu. Tu alksi uzzināt visu uzreiz, taču diez vai tev tas izdosies. Vakarpusē sagaidi kādu priecīgu ziņu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Kopumā diena solās būt laba. Vēži gūs priekšrocības kādā svarīgā jautājumā, un tu gūsi atbalstu. Tu vari sagaidīt rezultātu, ko sākotnēji esi gaidījis.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šī ir lieliska diena, kas pavērs jaunu lappusi tavā dzīvē. Nebaidies no pārmaiņām un neskaties atpakaļ – viss notiek uz labāko pusi.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šī diena Jaunavām nepaliks nepamanīta. Tev būs iespēja veiksmīgi atrisināt kādu svarīgu jautājumu, lai gan, lai to paveiktu, nāksies saskarties ar zināmām grūtībām. Centies savaldīt savu sentimentalitāti un pieiet situācijai ar vislielāko objektivitāti.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šī ir lieliska diena jebkādiem centieniem. Nedomā par atpūtu – šodien tev izdosies labi nopelnīt. Nepalaid garām šo iespēju un veiksmes labvēlību.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Notikumi Skorpionu dzīvē attīstīsies ļoti strauji. Sakop sevi un centies neko nepalaist garām. Esi gatavs, ka daži notikumi sagādās prieku, bet citi var nebūt tik patīkami.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem šodien labāk neiesaistīties patstāvīgos pasākumos – pastāv risks, ka netiksi galā ar uzdevumiem. Tev ir tuvāko un mīļāko atbalsts. Vakarā sagaidi nopietnu un svarīgu sarunu, kas palīdzēs noskaidrot daudzus jautājumus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzi sagaida panākumus visās dzīves jomās – darbā, finansēs un personīgajās attiecībās. Vienkārši pildi savus pienākumus, un rezultāti nebūs ilgi jāgaida. Tev apkārt tagad ir uzticami un laipni cilvēki, kuri ir gatavi tevi atbalstīt.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien ir laba diena Ūdensvīriem. Tu spēsi izvairīties no kļūdām un skaidri sapratīsi, kādas darbības tev jāveic. Peļņa neliks tev gaidīt.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šodien Zivīm var un vajag risināt finanšu jautājumus, investēt un veikt pirkumus. Tomēr esi gatavs kādai nepatīkamai tikšanās reizei, kuru tu vari pārtraukt, un tev ir visas tiesības to darīt.

Leave a Comment