Lauva būs pilna optimisma, bet Skorpioniem jānokārto finanšu lietas; Dienas prognoze 23. jūlijam visām zīmēm

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vislabākais veids, kā gūt panākumus, ir strādāt vientulībā. Šajā dienā var atklāties noslēpumi, daži par tevi un tev. Tavs pasaules redzējums var mainīties. Pievērsiet vairāk uzmanības ģimenei un tuviniekiem, izbaudiet mājas komfortu.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem būs interesantu piedzīvojumu, romantisku randiņu un jaunu pazīšanos diena. Ģimenes zīmes pārstāvji pavadīs laiku ar mīļajiem, dalīsies domās un idejās. Ir labvēlīgi plānot ceļojumus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ieteicams nokārtot finansiālas lietas, iespējams, tev tiks atmaksāti parādi vai tu pats sev atdosi. Šī diena ir labvēlīga finanšu darījumiem, dāvanām un darījumiem. Iespējams, tu apsver lielas pārmaiņas savā mājas vidē.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem ieteicams doties ceļojumā, īpaši draugu kompānijā. Atpūties ar prieku, šī diena tev sagādās prieku un neaizmirstamus mirkļus. Neaizmirsti iepriecināt sevi un savus tuviniekus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis vajadzētu pievērst uzmanību mājas lietām. Tavus plānus var izjaukt pēkšņi radušies apstākļi, taču tu pratīsi būt elastīgs un veiksmīgi tikt galā ar jebkuru situāciju. Plāno vakara tikšanos ar draugiem vai ģimenes vakariņas.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem (20. janvāris – 18. februāris) ir nepieciešama laba atpūta. Aktīvs atvaļinājums būs vislabākais variants, tāpēc padomā par draugu kompānijas pulcēšanos pārgājienā vai sporta zāles apmeklēšanu. Saruna ar partneri uzlabos tavu garastāvokli, un tu spēsi rast kompromisu jebkurā jautājumā.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts

Zivīm (19. februāris – 20. marts) ir pienācis laiks rūpēties par mājas darbiem un sadzīves jautājumiem. Šī diena lieliski piemērota ģenerālai tīrīšanai, pārkārtošanai, mēbeļu, grāmatu vai vāžu iegādei. Izvēloties priekšmetus, dod priekšroku kvalitātei. Šodien nav piemērots laiks sākt diētu, jo tev būs grūti to ievērot.

Leave a Comment