“Latviešu dziedātāja Mika Dukura dzīvē skumjš notikums..”; Noslēdzies kāds nozīmīgs dzīves posms

Pašlaik viņa personīgajā dzīvē notiek būtiskas izmaiņas, jo viņa savienība ar dzīvesbiedri Lauru ir izjukusi. Pāris bija laulībā 11 gadus.

“Nozīmīgs dzīves posms – laulība ar manu sievu Lauru ir noslēdzies. 11 skaisti gadi, divi lieliski bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kritumu un kāpumu, taču mēs uz šo visu skatāmies cik iespējams viegli, un ir jāturpina kāpt.. Visiem sanāk pakrist, nokrist, taču mēs ceļamies un turpinām ceļu jau citādi. Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem, un atbalstot vienam otru. Draugi, viss būs labi! Neviena šķiršanās nav viegla un paies laiks, līdz apradīsim ar jauno realitāti, taču tikmēr apsolu savas sajūtas, kā vienmēr, izpaust ar mūzikas palīdzību,” – tā sacīja Miks Dukurs.

 

Pāris ir saglabājis savas attiecības vairāk nekā 12 gadus, taču laulību viņi noslēdza pirms 11 gadiem.

2022. gada pavasarī mūziķis televīzijas raidījumā atklāja, ka iepriekšējā gadā iestājusies pamatīga laulības krīze. Šajā periodā abas personas ilgu laiku dzīvoja atsevišķi un nopietni apsprieda iespēju uzturēt kopīgu dzīves ceļojumu. Tomēr, izmantojot atklātu dialogu, viņi galu galā panāca vienprātību turpināt savu kopīgo ceļu.

 

Lasi vēl: Nepatīkama informācija šoferīšiem: sākot ar pirmdienu gaidāmas izmaiņas

 

Līdz šim brīdim ģimene dzīvoja rezidencē, kuru uzcēla pats Miks. Pāris ir svētīts ar dēlu un meitu. 34 gadus vecais Dukurs līdz šim noslēdzis vienu laulību ar Lauru, kura ir juriste.

Leave a Comment