Latgalē jau otro reizi notiks Latgales Ūdens festivāls – uzstāsies daudzi populāri mūziķi

Lai popularizētu ūdens resursus Latgalē un ūdens nozīmi cilvēka dzīvē, š.g. 5.augustā Latgales plānošanas reģions (LPR) jau otro reizi organizē “Latgales Ūdens festivālu” – šoreiz Rēzeknē, kur pilsētas svētku ietvaros Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) notiks lielkoncerts “Ūdens lāse Latgales dvēselei”!

Koncertā uzstāsies Latvijā populāri dziedātāji – Lauris Reiniks, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Ieva Sutugova, Dainis Skutelis, Jānis Stībelis, Jānis Buķelis no grupas “Līvi”, grupa Oranžās, ukraiņu bandūriste un dziedātāja Darja Leleko, instrumentālā grupa Jura Kristona vadībā.

Koncertu vadīs dziedātājs TV šovu vadītājs Lauris Reiniks.

Aicinām apmeklēt pasākumu gan lielus, gan mazus, jo lielkoncerta dalībniekiem tiks piedāvāta interaktīva un izglītojoša iesaiste koncerta norisē, apgūstot daudz jaunas un vērtīgas informācijas par ūdens resursiem, tā daudzpusīgo dabu un nozīmi ikviena cilvēka dzīvē. Tiks rīkoti arī konkursi ar vērtīgām balvām!

Caur uguni un ūdeni starp debesīm un zemi! Tiekamies Rēzeknē 5.augustā!

Koncerts tiek rīkots sadarbībā ar Rēzeknes valstspilsētas pašvaldību Pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020. projekta “Pure Water II” ietvaros.

Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli. Programmu līdzfinansē Eiropas Savienība.

Leave a Comment