Kuras kāzu jubilejas nedrīkst svinēt un kāpēc. Uzmanies, lai neizpostītu ģimenes laimi!

36.kāzu gadadiena

36.kāzu gadadiena (vai kaula porcelāna kāzas) tiek saistīta ar trauslu porcelānu, šajā gadījumā atgādinot par precēta pāra attiecībām, kas varētu sabrukt jebkura nieka dēļ. Tāpēc ir ierasts šo dienu pavadīt pārim kopā, nevis rīkot skaļas ballītes un svinības.

Psihologi, starp citu, piekrīt šiem ieteikumiem, atgādinot, ka laime mīl klusumu un, ja vēlaties saglabāt visvērtīgāko lietu – savas jūtas un attiecības, tad veltiet šo laiku savai otrajai pusītei. Iespējams, jūs varēsiet viens otrā atklāt kaut ko jaunu vai pat no jauna iemīlēties savā partnerī.

41.-43.kāzu gadadiena

Šie datumi ir ļoti pretrunīgi. No vienas puses, ģimenes dzīves 40. gadadiena ir nesen sagaidīta, tāpēc jūsu attiecības ir izturējušas laika pārbaudi un pārcēlušās jaunā līmenī. No otras puses, šis ir laiks, kad jums vajadzētu atcerēties visas labās lietas, ko esat pieredzējuši – pasakieties viens otram par mīlestību un atbalstu, pārrunājiet, cik vērtīgi un nozīmīgi ir bijuši jūsu kopā nodzīvotie gadi. Šīs dienas, pēc plaši izplatītiem uzskatiem, labāk pavadīt mierīgā atmosfērā, neafišējot savu laimi, pretējā gadījumā var rasties nepatikšanas un nedienas.

Lasi vēl: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne pareģo, kad tieši koronavīruss beigsies. Kad varēsim viegli uzelpot?

46.kāzu gadadiena

Tradicionāli arī lavandas kāzas netiek svinētas ar lielu vērienu. Pats kāzu gadadienas nosaukums ir saistīts ar maigumu un mierīgumu, ko izjūt viens pret otru dzīvesdraugus, kuri kopā nodzīvojuši teju pusgadsimtu. Bērni un pat mazbērni jau sen ir izauguši,tāpēc tagad jūs varat arvien vairāk laika veltīt savam partnerim, pārlapot ģimenes albumu, atsaukt atmiņā neaizmirstamus mirkļus un pateikties viens otram par mīlestību un rūpēm. Tuvi cilvēki var apsveikt pāri, sarīkojot nelielus svētkus, bet arī šajā gadījumā rīkot plašas svinības nav ieteicams.

Avots:

zen.yandex

Leave a Comment