Klajā nākusi nepatīkama informācija par pazudušo māmiņu! Vīrs sniedz komentāru

Pēc pazudušās māmiņas vīra teiktā, viņas meklēšana turpinās jau vairāk nekā trīs nedēļas. Viņš nesen savā mikroemuāru rakstīšanas kontā “X” (agrāk pazīstams kā “Twitter”) dalījās ar to, ka pēdējais meklējums mežā, visticamāk, bija šī gada pēdējais. Šeit gan jautājums, kāpēc? 

Tā kā laikapstākļi sāk pasliktināties, meklēšana kļūst arvien grūtāka. Ir bezjēdzīgi turpināt mežā kaut ko meklēt, kamēr sniegs nav pilnībā nokusis. Sniega segas dēļ ir nepieciešams novākt sniegu no katra atsevišķa kvadrātmetra, lai pareizi apsekotu teritoriju. Tomēr joprojām pastāv iespēja, ka ne viss tiks atklāts pat pēc rūpīgas pārbaudes. Vai šādi var teikt, ja ir pazudis tavs līdzcilvēks?

Kopš brīža, kad tika iesniegts ziņojums par viņas pazušanu, nerimstoši tiek meklēta pazudusī māmiņa.

Likuma kalpi  izteikuši lūgumu iedzīvotājiem, kuri bieži apmeklē meža masīvu Jelgavas novada Valgundes pagastā, Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē (starp Liepājas šoseju un Ventspils šoseju, pie autoceļa P101), būt modriem pret jebkuru litru. pudeles ar baltu antifrīzu, kas var būt šajā vietā. Šis lūgums saistīts ar 1989.gadā dzimušās un šobrīd bezvēsts pazudušās māmiņas pazušanu.

Apstiprināts, ka sieviete veica pudeles iegādi pirms viņa pazuda. Var iedomāties, ka viņas pazušanas brīdī šī pudele bija viņas īpašumā.

Ja Jums gadās sastapties ar šāda veida pudelēm norādītajā reģionā, Likuma sargi lūdz atsaukties pa tālruni 67086785 vai 110. Turklāt lūdzam fotogrāfijas kopā ar atrašanās vietas koordinātām sūtīt uz e- pasta adrese: [email protected].

Māmiņas dzīvesbiedrs Juris caur savu “X” kontu izteicis aicinājumu ziņot par antifrīza pudelēm pamanītajām vietām ārpus Lielā Ķemeru tireli.

Leave a Comment