Klajā nākusi informācija kāpēc pareizticīgā baznīca atteicās Vangu iecelt svēto kārtā

Sarunas ar mirušajiem

Vēl viens iemesls, kurš pareizticīgo baznīcas pārstāvjus darīja piesardzīgus bija Vangas sarunas ar mirušo gariem. Kā jūs zināt, baznīcas negatīvi vērtē šādu praksi. Pati Vanga savās  intervijās vairākkārt atzinusi, ka sazinās ar mirušo gariem. Kad pie viņas ieradās apmeklētājs, viņa blakus personai ieraudzīja mirušos radiniekus, kuri viņai sniedza visu nepieciešamo informāciju. Lielākā daļa reliģisko līderu baidās, ka, mirušo senču aizsegā, ekstrasensi ir ļauno spēku pārstāvji, kuri cenšas cilvēkus apmulsināt, pievilt un virzīt pa nepareizo ceļu.

Turklāt šādas ezotēriskās garīgās prakses nosoda baznīcas mācītāji. Tomēr pareizticīgo garīdznieki personīgi zīlniekiem nesaka neko. Drīzāk viņi viņus uzskata par ļaunu spēku upuriem. Tādējādi Hieromonks Ījobs (Gumerovs) rakstīja: “Vanga pati neapzinājās, ka sazinās ar kritušo garu pasauli. To nesaprata arī daudzi apmeklētāji.

Vangas baznīca

Un tomēr slavenā bulgāru pareģotāja bija ticīga sieviete. Nav nejaušība, ka savos gados viņa gandrīz visus savus personīgos ietaupījumus iztērēja pareizticīgo baznīcas celtniecībai. Jurijs Kosorukovs un Ženija Kostadinova ir līdzautori grāmatai “Lielie pravieši no Nostradamas līdz Vangai”, kurā viņi stāstīja par Svētās Petkas baznīcas parādīšanos Rupītes pilsētā.

Lasi vēl: Sieviete atļāva bezpajumtniekam pārnakšņot pa nakti pie sevis mājās. Naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

“Ģimenes un draugu lokā praviete daudzus gadus dalījās savos sapņos par kristīgas draudzes izveidošanu, kurā cilvēki lūgtu par savas dvēseles pestīšanu, aizdedzinātu sveces Dievam un attīrītos no ļaunām domām, kļūstot laipnāki.” grāmatas autori atzīmēja. Vanga īpaši godināja svēto Petku, kas gandrīz visu savu dzīvi pavadīja vientulībā un lūgšanās. Un ekstrasensiem, kuri pie viņas ieradās, zīlniece bieži ieteica pievienoties ticībai, lasīt reliģisko literatūru, lai saprastu, cik svarīgi ir pareizi rīkoties ar savu dāvanu.

Leave a Comment