“Kāpēc nedrīkst fotografēt tuvus cilvēkus, kad viņi guļ”; Ielāgo šos padomus, lai atvairītu ļaunos spēkus

Par grūtniecēm:

Mēdz teikt, ka grūtniecēm jāuzmanās no fotografēšanas, jo tas var radīt neparedzētas grūtības dzemdību laikā. Taču gadījumos, kad bērns piedzimst ar veselības sarežģījumiem, var tikt uzņemta mammas fotogrāfija, lai meklētu “donoru”, kas varētu palīdzēt uzlabot bērna veselību.

 

Par jaundzimušajiem:

Mūsdienās daudzas jaunās māmiņas veic fotosesijas ar mazuli, un daudzos gadījumos tas tiek darīts vietā, kur guļ jaundzimušais. Tomēr to nevajadzētu darīt bez rūpīgas apsvēršanas, jo guļoša cilvēka enerģija var atgādināt miruša cilvēka enerģiju, un tas var radīt nopietnas problēmas.

 

Par bērniem:

Ja izvēlaties fotografēt savu guļošo bērnu, apzinieties iespējamās sekas. Viņu biolauks miega laikā ir ļoti jutīgs, un jūs varat to izkropļot bez jēgas. Tas var padarīt bērnu letarģisku un nekoncentrētu, un psiholoģiskie traucējumi šajos gadījumos nav nekas neparasts.

 

Lasi vēl: “Par tik lielu naudu Tu neesi sapņojis”; Nosauktas piecas zodiaka zīmes, kas martā kļūs bagātas

 

Kā izvairīties no negatīvām sekām?

Ja fotografējāt iepriekšējā dienā, pēc pamošanās cilvēks ir jānomazgā ar svētītu ūdeni neatkarīgi no viņa vecuma. Turklāt tas būs noderīgi, ja jūs izlasīsit lūgšanu “Mūsu Tēvs debesīs”. Bērniem ieteicams zem spilvena novietot spoguli ar atstarojošo pusi uz augšu un lūgt, lai tas pasargā mazuli no nelaimes.

Leave a Comment