Kambalu pāris pavisam negaidīti nāk klajā ar iepriekš noklusētu ziņu un Satricina Soc Tīklus!

Kaspars Kambala, kas iepriekš guvis slavu kā basketbolists, un viņa dzīvesbiedre Olga ir izvēlējušies dalīties ar prieku sociālajos tīklos, lai izplatītu lielisko ziņu par to, ka viņu ģimene ir svētku ziņa – Ģimenes pieaugums!

Šis gandarījuma pilnais paziņojums ne tikai atklāj prieku par vecāku kļūšanu, bet arī piedāvā skatītājiem ieskatu šajā ģimenes piedzīvojumā un jaunajā dzīves posmā. Ar sirsnīgu sajūsmu un prieka asarām viņi dalās ar šo vēstījumu, iedvesmojot citus dalīties līdzīgā priekā un veidot dzīves bagātīgus mirkļus kopā ar savu paplašināto ģimeni.

Pagājušajā rudenī Olga paziņoja, ka viņas ģimenē gaidāms pieaugums, jo viņas padēls Ņikita gūs jaunas ģimenes pieredzes. Tagad ar prieku varam apstiprināt, ka mazais piedzimis un ir klāt jaunā dzīves sākumam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 2

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 2

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

“Sirds priecājas par katru mirkli ar mūsu jaunajiem ģimenes locekļiem. Būs fantastiski baudīt kopīgas pastaigas un dalīties šajā brīnišķīgajā vecāku pieredzē,” ar lielu entuziasmu stāsta Olga.

Turklāt Olga, atceroties pagātnes notikumus, nevairījās dalīties ar vēl vienu pārsteigumu:

“Es domāju, ka vērts atzīmēt, ka man nav trīs, bet gan četri bērni! Priecājos par katru no viņiem un par mūsu papildināto ģimeni, kas pieaug ar katru mazo pasaulē nākušo brīdi.” Šī jaunā realitāte iezīmē ģimenes dzīves daudzveidību un piepildījumu, pievienojot tai jaunu dimensiju un prieku.

Mana iepazīšanās ar pirmo vīru bija unikāla piedzīvojuma sākums, jo viņš bija man vecāks. Jau kopdzīves sākumā viņš man iepazīstināja ar maziņu puisīti, apgalvojot, ka tas ir viņa dēls, un vienlaikus tērējot vārdus, ka tagad arī esmu viņa dēls. Šī situācija mani ne tikai pārsteidza, bet arī ieviesa jaunus un nezināmus elementus manā dzīvē. Tā kļuva par pirmo soli ceļā uz ģimenes paplašināšanos.

Diemžēl manā dzīvesbiedres Ņikitas dzīvē nebija aktīva mātes klātbūtne, tāpēc es pieņēmu lomu, ko neplānoju iepriekš. Pārņemt mammas pienākumus nebija viegli, bet tas izvērtās par izaicinājumu, ko es gribēju uzņemties.

Mūsu ģimene pieauga, kad Ņikitai bija septiņi gadi, un Olgas un manas attiecības ieguva vēl vienu dimensiju, gaidot Olgas pirmo dzimšanas dienas dāvanu – mūsu pirmo kopīgo bērnu. Šis notikums mūs iedrošināja vēl vairāk savstarpēji raudzīties un atbalstīt.

Izveidojot attiecības ar Olgu, es ne tikai pieņēmu viņu ar mīlestību un sapratni, bet arī pieņēmu viņas trīs meitas kā savas. Kopā mēs veidojām savu ģimenes stāstu, kurā Katrā no meitenēm nesu sev līdzi savu uzvārdu, lai parādītu vienotību un mūsu kopīgo saistību. Šis ceļš ir bijis bagāts ar izaicinājumiem un prieku, radoši veidojot kopīgu dzīvi, kurā katrs no mums ir dalībnieks un atbalsta otru.

Leave a Comment