Kādus ceriņus nekādā gadījumā nedrīkst nest mājās? Par šo retais zin, bet tas ir ārkārtīgi svarīgi!

Vai no ceriņiem var sāpēt galva?

Jā, ceriņu aromāts var izraisīt galvassāpes dažiem cilvēkiem. Tas ir saistīts ar to, ka ceriņi izdala spēcīgu smaržu, kas dažiem var būt pārāk intensīva un kairinoša.

Daži cilvēki var būt jutīgāki pret spēcīgiem aromātiem un ziedputekšņiem, kas var izraisīt ne tikai galvassāpes, bet arī citas alerģiskas reakcijas, piemēram, šķaudīšanu, niezi acīs un iesnas.

Ja jūtat, ka ceriņu smarža izraisa galvassāpes vai citus diskomfortus, būtu ieteicams izvairīties no ilgstošas uzturēšanās vietās, kur tie ir, vai novietot tos tālāk no dzīvojamām telpām.

 

Tiek uzskatīts, ka, lai uzlabotu attiecības ģimenē, palielinātu ienākumus un atbaidītu ļaundarus, mājās vajadzētu novietot violeto ceriņu pušķus.

Savukārt, nekādā gadījumā nevajadzētu nest mājās baltos ceriņus. Tie, gluži pretēji, var radīt nabadzību, strīdus, nesaskaņas, nodevību un pat piespiest atstāt mājas apstākļu dēļ, kas nav savienojami ar laimīgu dzīvi tajās.

Lasi vēl: Speciālisti nosauc, kuras teritorijas pasaulē tiks appludinātas un kuras nonāks pazemē – kur būsim mēs?

Ceriņi ir saistīti ar dažādiem ticējumiem un māņticībām, īpaši attiecībā uz to krāsu un atrašanās vietu. Šeit ir daži no populārākajiem ticējumiem par ceriņiem:

Laba veiksme un attiecības: Violets ceriņš mājās tiek uzskatīts par labas veiksmes simbolu. Tiek uzskatīts, ka tas var uzlabot attiecības ģimenē, veicināt harmoniju un pat palielināt finansiālo labklājību.

Aizsardzība: Daudzi uzskata, ka violets ceriņš var aizbaidīt ļaunos garus un nodrošināt aizsardzību mājās.

Baltie ceriņi: Baltie ceriņi dažos ticējumos tiek uzskatīti par neveiksmes simbolu. Tiek uzskatīts, ka baltie ceriņi var izraisīt nabadzību, strīdus un nesaskaņas ģimenē. Dažos gadījumos pat uzskata, ka tie var piesaistīt nodevību un izraisīt nepieciešamību pamest mājas.

Laimes simbols: Ir ticējums, ka četrlapu ceriņu ziedlapiņa nes laimi. Ja atrodat ceriņu ar četrām ziedlapiņām, tas tiek uzskatīts par īpaši laimīgu un var piepildīt vēlēšanos.

Leave a Comment