Kāds ir katras zodiaka zīmes labākais laiks bērna laišanai pasaulē?

Jaunava: 27 gadi, mēdz būt patīkami pārsteigumi

Sieviete-Jaunava ir tik racionāla un prātīga savos lēmumos, ka reizēm kļūst garlaicīga. Viņa ir tik ļoti pieradusi klausīt sava saprāta balsij, ka pilnībā pārstājusi pievērst uzmanību savai sirdsbalsij. Šī uzmanīga un pacietīga sieviete pat neaizdomājas par bērnu dzemdēšanu, kamēr viņas saprāts paziņo, ka ir pienācis īstais laiks. Tas nozīmē, ka labākais laiks bērna laišanai pasaulē Jaunavām ir starp 20-30 gadu vecumu, turklāt svarīgi atcerēties, ka arī negaidīts mazulis var atnest laimi. Gadījumos, kad Jaunava emocionāli nav gatava bērnam, viņa vienalga liks visiem apkārtējiem noticēt, ka viss ir kārtībā un no visas sirds centīsies sagatavoties bērna piedzimšanai.

Svari: 30 gadi, stabilitāte finanšu lietās

Sieviete-Svari ir draudzīga un miermīlīga. Viņai patīk sarunas ar citiem, patīk analizēt savu draugu un tuvinieku problēmas, nonākt pie pareizajiem secinājumiem, lai varētu virzīties tālāk. Tiklīdz problēmas skars viņu pašu, sieviete-Svari meklēs tuvu cilvēku padomu. Sākot ar 20 gadu vecumu, viņa sāk intensīvi ceļot, pieliek visas pūles darba attiecību un karjeras sakārtošanai, pavada vairāk laika ar cilvēkiem, kas viņai ir patiesi svarīgi. Viņa nogaidīs, līdz kļūs finansiāli gatava bērnam, jo viņa neredz jēgu egoistiski dzemdēt bērnus, kamēr nav pietiekami daudz līdzekļu viņu uzturēšanai.

Skorpions: 24 gadi, ir vai nav gatava

Sievietei-Skorpionam piemīt neizmērojamā līdzcietība, bērna piedzimšana ir labākais, kas var notikt viņas dzīvē. Sieviete-Skorpions spēj tik dziļi izjust notiekošo, ka pirmo reizi ieraugot savu bērnu, viss pārējais zaudē savu nozīmi. Tieši tāpēc labākais laiks, kad laist pasaulē bērnu, Skorpionam ir jaunība. Neatkarīgi no tā, kādas ir viņas attiecību statuss, sieviete-Skorpions noteikti jutīsies gana nobriedusi, un spēs pārveidot savu dzīvi, lai tā atbilstu bērna vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai viņa pati ir gatava bērnam, sievietei-Skorpionam būtu ieteicams nogaidīt, kamēr viņa būs pārliecināta par savām attiecībām.

Strēlnieks: 28 gadi, ar drosmi un eleganci

Sievietes-Strēlnieka dzīvē vienmēr pietiek piedzīvojumu, drosmes, rūpju un draugu. Viņa ir pārliecināta savas profesijas izvēlē un visas pūles pieliek pārticīgas dzīves nodrošināšanai. Personīgajā dzīvē viņa ir drosmīga un viegli iesaistās avantūrās. Tieši dēļ savas tieksmes uz piedzīvojumiem, sieviete-Strēlnieks var būt neuzmanīga un bezrūpīga, līdz ar to arī bērns var gadīties pavisam nejauši. Sievietei-Strēlniekam jebkurš laiks ir gana labs un piemērots, lai kļūtu par māti. Šīs zīmes sieviete ir neiedomājami stipra, viņa drosmīgi un eleganti tiek galā ar visām dzīves likstām.

Mežāzis: 26 gadi, vispusīga stabilitāte

Sieviete-Mežāzis ir prātīga un praktiska, viņai ir pilnībā sveši pārsteidzīgi lēmumi un neapdomāta rīcība, it īpaši, ja runa ir par to, lai laistu šai pasaulē vēl vienu dvēselīti. Sieviete-Mežāzis ir atbildīgs, dzīvesgudrs un piezemēts introverts. Viņa nekad nebūs atklāta sabiedrībai un necentīsies būt uzmanības centrā, bet viņa vienmēr slepeni pārvaldīs situāciju.

Arī bērna dzemdēšanai sieviete-Mežāzis pieies ar prātu un viņai raksturīgu atbildību. Labākais laiks, lai laistu pasaulē bērnu ir tad, kad viņa pati jūtas profesionāli, finansiāli un emocionāli gatava. Ideālajā situācijā viņa pati izplāno grūtniecību un sagatavojas bērna piedzimšanai, jo viņai ļoti nepatīk negaidīti pārsteigumi.

Ūdensvīrs: 34 gadi, kad sirdī jūt vilinājumu

Sieviete-Ūdensvīrs ir uzticīgs draugs, kaislīgā mīļākā un ļoti sabiedriska būtne. tomēr gadās brīži, kad sieviete-Ūdensvīrs izvēlās paturēt emocijas pie sevis, vai viņa dusmīga, vai sarūgtināta.Sieviete-Ūdensvīrs var izrādīties neaprēķināma un neuzticama. Tas ir viens no iemestiem, kāpēc sievietei-Ūdensvīram nevajadzētu steigties ar bērna laišanu pasaulē, kamēr pati nejutīs, ka ir emocionāli nobriedusi.

Tiklīdz viņa izlems, ka vēlas bērnu, tā arī būs zīme, ka viņa ir tam gatava. Uzticība, kas izpaužas attiecībās ar draugiem un ģimeni, padarīs viņu par lielisku māti.

Lasi vēl: Saskaņā ar seno ķīniešu kalendāru jūsu liktenis ir ierakstīts jūsu dzimšanas gada pēdējā ciparā

Zivis: 25 gadi, kad atrasta sava vieta dzīvē

Neskatoties uz to, ka sieviete-Zivis ir ļoti emocionāla, šīs īpašības pozitīvā iezīme ir tas, ka viņa spēs atdot visu savu sirdi un dvēseli bērnam. Pateicoties savai emocionalitātei un darbīgumam,viņa spēs izaudzināt savu bērnu pati, pat neskatoties uz finansiālajām grūtībām vai vīrieša neesamību savā dzīvē. Mazulis padara viņu stiprāku, drošsirdīgāku un labāku.

Tomēr viņa pārāk bieži apšauba savu lēmumu pareizumu, līdz ar to sievietei-Zivīm būtu labāk nogaidīt vismaz līdz saviem 25 gadiem, kad viņa beidzot atradīs savu vietu dzīvē. Zivju zīmes sieviete ir loti līdzcietīga, uzticīga un izveicīga, viņa nekad nepadosies dzīves grūtībām. Viņa noteikti atradīs veidu, kā atgūties.

Leave a Comment