Kā zodiaka zīmes līdz 2021. gada beigām var izjaukt savas attiecības?

Zivis

Jūs nevarat pārliecināt viņus kaut ko darīt, un pat ja jums izdosies, Zivīm tas aizņems mūžību, lai pabeigtu to, ko viņi iesāka. Viņi reti zina, ko viņi patiešām vēlas no dzīves. Zivis upurēs savas vajadzības un emocijas, lai padarītu attiecības jums tik ērtas, cik vien iespējams, bet vēlāk viņi par to skaisies. Viņi idealizē katru no saviem partneriem, un viņi sagaida to, ka tieši jūs īstenosiet fantāzijas par ideālu partneri.

Auns

Aunam ir visvairāk impulsīvs un sprādzienbīstams raksturs! Viņam jādarbojas, lai apspiestu viņa dusmas. Atrodoties attiecībās ar Aunu, tas nozīmē būt emocionālajās attiecībās ar nenobriedušu cilvēku, tāpēc dažkārt jūs domājat, ka jums ir darīšana ar pusaudzi.

Viņi mīl sākt jaunus projektus un, nepabeiguši vienus, pārslēdzas uz kaut ko citu. Viņiem ir lielas problēmas ar pacietību. Viņi ir ļoti savtīgi, tādēļ neesiet pārsteigti, ja viņi pat nemēģinās saprast jūsu viedokli.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras leģendārais pareģis Volfs Mesings uzskatīja par īpašām. Varbūt arī tu esi starp tām?

Vērsis

Vērsis ir pazīstams ar savu stūrgalvību, tāpēc negaidiet, ka jūs kādreiz uzvarēsiet kauju. Viņi tik vienkārši nepadodas. Vēlam veiksmi mājasdarbu sadalē, jūsu Vērsis skatoties no dīvāna vēros kā jūs iztīrīsiet dzīvokli. Viņu vajadzības un vēlmes vienmēr būs svarīgākas nekā jūs. Vērsis ir emocionāli slēgts, tāpēc jūs nevarat gaidīt, ka viņi dalīsies ar jums viņu rūpēs un uztraukumos.

Dvīņi

Dvīņi ir neuzticami. Viņi dod daudz solījumus, bet viss paliek tikai vārdos. Viņi ir dabas entuziasti, bet cik ātri viņi iedegas (idejas, plāni), tikpat ātri paliek vēsi. Viņiem ātri viss apnīk, tāpēc attiecības ar jums nebūs izņēmums.

Leave a Comment