Kā tagad izskatās meitene, kura dzemdēja 11 gadu vecumā: viņa jau ceturto reizi kļuva par māti, taču viss nav tik labi kā izklausās

Ekrānšāviņš no soctīkliem

2013. gadā jaunajā ģimenē atkal bija pieaugums, piedzima dēls Amirs. 2019. gadā Valentīna dzemdēja savu otro dēlu Damiru, un kopš tā laika ģimene  pazuda no TV ekrāniem un ar medijiem praktiski nesazinājās… “aizgāja ēnā” tā teikt…

 

Kaimiņi gan stāstīja, ka Habibs regulāri sit Valju, un viņa vairākas reizes grasījās šķirties. Bet galu galā viņa piedeva savam mīļotajam un dzemdēja vēlreiz no viņa bērnu.

Lasi vēl: No 19.septembra šie cilvēki diemžēl iebraukt Lietuvā vairs nedrīkstēs

Drīz Isajeva svinēja savu 28. dzimšanas dienu, taču kaislības viņas dzīvē nerimās. Dzimšanas dienas meitene pa tālruni žurnālistiem sacīja:

”Ir jaunumi. Habibs jūnijā devās uz Donbasu, lai saskaņā ar līgumu piedalītos īpašā operācijā (tā Krievijā tiek dēvēts karš Ukrainā aut. piezīme).

Neviens par to nezina, tikai tuvāko radinieku loks. Es arī nereklamēju, ka mums piedzima ceturtais bērns, dēls Jusufs. Oktobrī viņam paliks divi gadi”.

Meitene arī stāstīja, ka Habibs devies prom un atstājis viņu ar tukšām bankas kartēm un bez iztikas līdzekļiem. Tāpēc drīz viņa grasās šķirties un pielikt treknu punktu šīm attiecībām.

Leave a Comment