Kā pagatavot “Saldo kažociņu” ar āboliem un ķiršiem – vienkārši pagatavojams un gards deserts

Pagatavošana

Ielejiet skābo krējumu dziļā salātu bļodā. Pievieno vaniļu un parasto cukuru. Sastāvdaļas saputo ar mikseri. Krēmam jābūt sulīgam un viendabīgam.

Ar rokām salauziet krekerus vai liesos cepumus. Uz rupjas rīves sarīvē lielu skābu ābolu. Izspiediet no tā sulu. Sasmalcina ābolus un sarīvē šokolādi uz vidējas rīves.

Salikt desertu. Kā pirmo kārtu uz līdzena šķīvja izvietojiet un saplaciniet sarīvētu ābolu. Uzsmērē 2 ēdamkarotes krējuma. Uzklājiet to uz ābolu kārtas. Apkaisīt ar dažiem krekeriem. Atkal uzlej krējumu.

Tagad desertu pārkaisa ar riekstiem, uzliek krekeru kārtu. Uz tiem – 2-3 ēdamkarotes krējuma. Pēc tam uzliek kārtu no konservētiem ķiršiem. Vēlreiz visu pārklāt ar krēmu, pārkaisīt ar riekstiem.

Uz riekstiem liek pārējos krekerus. Pārlej ar atlikušo krējumu. Desertu dekorē ar sarīvētu šokolādi. Pasniedz uzreiz galdā vai paslēpj ledusskapī uz stundu.

Saldais kažoks ir vienkāršs deserts. Protams, ar to ir grūti pārsteigt tēti, bet tuvi draugi novērtēs koncepta oriģinalitāti un garšu kombināciju. Vai jums patika recepte? Saglabājiet to nākotnei, lai nepazaudētu!

Leave a Comment