Kā padarīt smalkus matus apjomīgākus: 7 vienkāršas, bet efektīvas metodes

4. Mainiet matu šķēlumu

Ātrs un vienkāršs veids, kā panākt lielāku matu apjomu, ir mainīt matu šķēlumu. Vislabāk ir izmēģināt pretējo virzienu uzreiz pēc matu mazgāšanas un ieveidošanas līdzekļu uzklāšanas, lai matus būtu vieglāk savaldīt.

Svarīgi ir arī tas, kurā vietā jūsu šķēlums parasti ir sadalīts. Centra šķēlums vienmēr padara matus plakanākus un seju plašāku. Pamēģiniet šķēlumu nedaudz pārvietot uz sāniem – tas ir vienkāršs un efektīvs veids, kā piešķirt matiem nepieciešamo sulīgumu.

5. Atrodiet pareizos veidošanas līdzekļus

Aizmirstiet par stingru fiksāciju – ir pieejamas jaunās paaudzes matu apjoma putas un aerosoli. Tie ir neredzami uz matiem un saglabās jūsu frizūras apjomu un dzīvīgumu vairākas dienas.

Matu putas ļauj matiem sabiezēt un saglabāt plaisu starp matiņiem, piešķirot tiem spēku un elastību. Galvenā atšķirība no mūsdienīgiem apjomam paredzētajiem līdzekļiem ir lipīguma trūkums, ko mēs visi atceramies no jaunības frizūrām.


6. Izžāvējiet ar fēnu uz augšu

Tas patiešām ir būtiski – veids, kā mēs žāvējam un veidojam matus. Palūdziet frizierim parādīt, kā to labāk darīt mājās, un jūs būsiet patīkami pārsteigti par rezultātiem.

Kad žāvējat matus ar fēnu, pārliecinieties, ka gaisa plūsma tiek virzīta zem matu līnijas un uz augšu, nevis no augšas uz leju. Ja jūsu mājas fēna jauda neļauj to izdarīt, tad visvienkāršākais veids, kā veidot matu apjomu, ir žāvēt matus ar galvu uz leju. Galvenais ir pacelt matu saknes un neizžāvēt galus. Virziet gaisa plūsmu no saknēm uz matu garumu un paceliet galvu, tiklīdz jūtat, ka mati ir gandrīz pilnībā izžuvuši.

Pabeidziet frizūru parastā galvas pozīcijā. Tagad varat pievērst uzmanību matu galiem un veidot frizūru ar apaļu suku.

 

7. Eksperimentējiet ar krāsu

Gaišākas šķipsnas jūsu frizūrai var piešķirt matiem lielāku apjomu. Tam nav nekāda sakara ar nespodru sāls un piparu krāsojumu. Mūsdienīgs krāsojums ar pareizu krāsas pāreju radniecīgos toņos ir vienīgais, kas izskatās aktuāli un piešķir frizūrai apjomu un dzīvīgumu.

Kad frizieris, krāsojot atsevišķas šķipsnas, piešķir matiem tekstūru vai kontrastu, mati iegūst lielāku dziļumu, un tieši tas var radīt blīvuma ilūziju.

Šāda daudzslāņaina krāsošana labi darbojas, ja friziera meistaram piemīt prasme pievienot ļoti smalkus dažādu toņu toņus.

Leave a Comment