Kā Olbersa komētas enerģija var radikāli mainīt likteni un kas tev jādara

Kā mainīt savu likteni 20. jūlijā

Dienā, kad noslēpumainā komēta šķērso tuvu Zemei, jūtama pārmaiņu maģiskā un noslēpumainā enerģija. Astrologi apgalvo, ka tieši šajā unikālajā laikā rodas iespēja piesaistīt liktenīgas pārmaiņas. Ticējumi vēsta, ka komētas maģiskā būtība un kosmiskais spēks var ietekmēt cilvēka dzīves ceļu.

Kā gan jūs varat izmantot šo kosmisko iespēju, lai Olbera komētas pāriešanas dienā mainītu savu likteni? Ezotēriskās prakses apgalvo, ka tikai cilvēks ar enerģijas spēku spēj izmainīt dzīvi uz labo pusi. Tāpēc sagaidiet nakti ārā, uzņemiet enerģiju no 20. jūlijā pāri gaisam aizejošās Olbersa komētas.

Šī diena un vakars jāpavada meditācijās, lūgšanās, rituālos un citās praksēs, kuru mērķis ir piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. 2024. gada 20. jūlijs ir laiks, kad izvirzīt mērķus, vizualizēt un piesaistīt vēlamos rezultātus.

Eksperti saka, ka komētas simbolizē atdzimšanu un jaunu sākumu. Tāpēc šī diena tiek uzskatīta par brīdi, kad atbrīvoties no iepriekšējiem apstākļiem un pieņemt jaunas iespējas.
Nepalaidiet garām iespēju 20. jūlijā izmantot Olbersa komētas enerģiju, lai mainītu savu likteņa ceļojumu telpā un laikā.

Leave a Comment