Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet cik Latvijā pelna SĒTNIEKS! Četrciparu skaitlis

Bez kaitīgiem ieradumiem!

Sludinājumu, ar kuru palīdzību tiek meklēti sētnieki, internetā nudien netrūkst. Lūk, vienā no tiem ir aprakstīti sētnieka darba pienākumi: teritorijas slaucīšana un tīrīšana katru darba dienu, atkritumu savākšana no urnām (biežums 3x nedēļā); bērnu spēļu laukuma uzkopšana (1 reizi nedēļā); lapu/zāles grābšana, zāliena pļaušana (biežums – 1 reize divās nedēļās);

Lasi vēl: Astrologs šīm zodiaka zīmēm sola tumšu un grūtu 2022.gadu

ziemas periodā līdz pulksten 8 jāveic sniega tīrīšana, kaisīšana ar smiltīm un novākšana no piebraukšanas ceļiem pie dzīvojamās ēkas, iekšējiem ceļiem, gājēju celiņiem, ceļu gar teritoriju (t. sk. brīvdienās un svētku dienās); valsts karoga pacelšana. Un par visu to – darba alga: 293,25 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Cits uzņēmums meklē sētnieku ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Darbs pa visu Rīgu, alga 600 eiro uz rokas. Kāds darba devējs vēlas fiziski izturīgu darbinieku, vairāki uzsver, ka vajadzīgi sētnieki bez kaitīgiem ieradumiem, vēl kāds prasa valsts valodas zināšanas A līmeņa 2. pakāpē un sola apbalvojumus par ilggadēju darbu, dzīves jubilejās u.c.

COMMENTS

Leave a Comment