Jauns praktisko padomu portāls – Praktiski.lv

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

AS “Lauku Avīze” atklāj jaunu praktisko padomu interneta portālu Praktiski.lv – tas būs īpaši noderīgs tiem, kas vēlas pašu spēkiem uzlabot vidi sev apkārt. Jaunā portāla galvenais uzdevums ir iedvesmot sava mājokļa un dārza labiekārtošanai un sniegt padomus – kā to izdarīt ātri, lēti un radoši.

Jaunajā portālā atrodami noderīgi padomi mājokļa iekārtošanā, remontdarbos un uzturēšanā, speciālistu ieteikumi dārzkopībā, idejas sirsnīgu svētku svinēšanai, ēdienu receptes dažādām gaumēm, hobiju un rokdarbu sadaļa gan iesācējiem, gan īstiem meistariem, noderīga informācija suņu, kaķu un citu mājas radību mīļotājiem, palīdzība darba un īpašuma lietu juridiskajos līkločos.

Portāla redaktore Inga Pavloviča: “Portāls Praktiski.lv ir par un ap mājokli – kā uzlabot istabu iekārtojumu, kā saremontēt un novērst kādu nepilnību, arī kā veikt kādus lielākus remontdarbus, tam piesaistot attiecīgos speciālistus. Viesosimies pie interesantiem cilvēkiem, kuri saviem spēkiem, ieguldot darbu un sirds mīlestību, ir atjaunojuši, sakopuši un pārveidojuši savu mājokli līdz nepazīšanai. Sniegsim konsultācijas, kā efektīvāk kopt un audzēt dažādus augus – sākot  ar vienīgo puķupodu istabā uz palodzes un beidzot ar kārtīga un ražīga augļudārza un piemājas košumdārza iekopšanu. Sniegsim ieskatu dažādos rokdarbos – adīšanā, tamborēšanā, pērļošanā, filcēšanā un šūšanā. Skaidrosim, kā no veca apģērba var radīt kaut ko jaunu un interesantu. Speciālisti sniegs jums savus padomus dzīvnieciņu kopšanā, pieskatīšanā, lai mazie draugi pie mums justos patiesi laimīgi. Priecāsimies palīdzēt atrast mājas noklīdušam sunītim vai kaķītim. Lai mūs nevarētu kāds apkrāpt, sniegsim juristu konsultācijas un padomus dažādos juridiskajos jautājumos.”

 

Tieši jaunajā portālā Praktiski.lv ikviens var atrast padomus aktuālākajiem rudens dārza darbiem – kā sakopt un ar ko mēslot dārza augus rudenī un kā to sagatavot veiksmīgai pārziemošanai. Tāpat šeit lasāmas interesantas un noderīgas receptes, ko pagatavot visai ģimenei no sezonas dārzeņiem. Uzzināsiet, cik izmaksā remonts vannasistabā; kādas kleitas šobrīd ir kāzu modē; kā nomainīt savu vārdu, ja tas nepatīk; un daudz ko citu.

 

Gadu gaitā AS “Lauku Avīze” ir uzkrāta milzu pieredze, izdodot dažādu veidu praktisku lasāmvielu, mūsu izdevumu autori ir labākie augļkopības un dārzkopības speciālisti. Praktiski.lv daudzpusīgo informāciju nodrošina arī profesionālu žurnālistu komanda no tādiem izdevumiem kā žurnāls Praktiskais Latvietis, laikraksts Latvijas Avīze un portāls LA.lv.

 

Leave a Comment