Jauna meitene, tikai septiņpadsmit gadi, tika atvesta uz dzemdību nodaļu no sava mazā ciemata; Pēc neilga laika viss slimnīcas personāls bija kopā ar viņu palātā

Ir sens teiciens, kas skan apmēram šādi: “Kas bija armijā, tas par cirku vairs nesmejas.” Citiem vārdiem sakot, kad esat piedzīvojis skarbo kara realitāti, jūs vairs nevarat atrast izklaidi kaut ko tik triviālā kā cirkā.

 

Lai gan katrs to var interpretēt atšķirīgi, tas nenozīmē, ka karavīriem nav humora izjūtas. Patiesībā viņi bieži izmanto humoru, lai aprakstītu konkrētus notikumus armijā. Mūsdienās pat nevar saskaitīt, cik daudz joku ir balstīti uz reālu dzīves pieredzi.

 

Lasi vēl: “Kliedzieni un dusmu lēkmes”: šīs zodiaka zīmes neiztiks ne dienu bez skandāliem

 

Karavīru sīvākie konkurenti ir ārsti. Šoreiz stāsts ir par šīs pašas sērijas pārstāvjiem. Ārsts, kurš to stāstīja, ir zvērējis, ka tā ir patiesība, taču tā izklausās pēc konkrētas anekdotes. Nu tad beidzot ir pienācis laiks saprast, par ko ir runa.

Tas viss sākās 1998. gadā, kad slimnīcā tika nogādāta 17 gadus veca meitene, viņa bija zemniece un, iespējams, nekad iepriekš nebija redzējusi skuvekli. Tā kā viņas vēders bija tik liels, nevarēja redzēt, kas notiek apakšā. Tāpēc tika nosūtīts palīgs, kas noskūtu liekos matus.

 

Meitene teica, ka to izdarīs pati un viņai palīdzība nav vajadzīga. Viņai tika dots viss nepieciešamais, un viņa devās uz slimnīcas vannas istabu. Pēc aptuveni pusstundas feldšere sāka uztraukties un pieklauvēja pie durvīm. Meitene lepni teica, ka viņai nav vajadzīga palīdzība.

Kad darbinieki lēnām pulcējās ap durvīm, viņi nebija pārliecināti par to, kas notiek un kāpēc viņa bija tur tik ilgi. Taču, kad durvis atvērās, viņi bija šokēti, redzot, ka viņa noskuvusi ne tikai nepieciešamo laukumu, bet arī matus un uzacis!

 

Arī interesanti: 5 zodiaka zīmes, starp kurām dzimst pašas apburošākās sievietes. Kuras tās ir?

Leave a Comment