Ja vīrietis dara šīs 3 lietas, iesakām uzmanīties – viņš var jūs krāpt

1. Viņš ir krāpis savas iepriekšējās draudzenes

Šī ir vissvarīgākā pazīme par krāpšanu, ja viņš ir pieradis krāpt meitenes, ar kuram viņam bija attiecības, tad viņš to var mēģināt darīt arī esošajās attiecībās. Iespējams, ka tu sākumā nezini neko par viņa iepriekšējām attiecībām, tomēr tas vēlāk nāks atklātībā. Ir cilvēki, kuri agrāk krāpa savas otrās pusītes, tomēr ar laiku ir labojušies. Par spīti tam, visbiežāk tie, kas krāpuši vienreiz, darīs to atkal.

Lai pārliecinātos, ka tas neatkārtosies, jāpārrunā viss ar šo tematu saistītais, kā arī jāpiedāvā palīdzība informatīvu materiālu vai psihologu atrašanā.

2. Flirtēšana ar citām meitenēm (tavā priekšā)

Kurš gan tā rīkotos – flirtētu ar citu tavā acu priekšā? Miljoniem sieviešu un vīriešu un tas notiek visu laiku, tādēļ turi acis vaļā.

Ja tavs randiņu biedrs vai jaunais romantiskais partneris flirtē ar citām tavu acu priekšā, tad tā ir problēma. Pastāv iespēja, ka šim cilvēkam nepieciešama uzmanība, vienalga, vai no tevis vai kāda cita, ļoti iespējams, ka viņš pārkāps līniju un iesaistīsies arī seksuālās aktivitātēs ar kādu citu.

Ja vēlies ilgstošas un monogāmas attiecības, nosaki to, ka nedz tu, nedz arī tava otrā pusīte neiesaistīsies flirtēšanā ar kādu citu. Ja tomēr tā notiek, palūdz draugiem padomu, vai ir vērts pārtraukt attiecības. Šādu attieksmi ir grūti mainīt. Kādēļ gan tad labāk neveidot attiecības ar kādu, kuram jau no paša sākuma nav nepieciešama tik milzīga uzmanības deva?

3. Neatbildēšana uz zvaniem vai nesasniedzamība vairāku stundu garumā

Ja tavs randiņu biedrs vai jaunais romantiskais partneris dienas vidū vai vakarā pēkšņi pazūd un nav sasniedzams, tā ir pazīme, kas liecina par iespējamu krāpšanu. Ja viņš nav sasniedzams pāris stundas, to laikā var apmeklēt sporta zāli, filmas seansu utml. Bet, ja kāds nav sasniedzams vairāku stundu garumā, it īpaši vēlu vakarā, tā ir zīme, ka viņš tevi krāpj.

Runājot ar romantisko partneri par viņa “pazušanu”, esi atklāta un atzīsties, ka šāda rīcība tevī vieš raizes un nedrošību. Ja šāda uzvedība ir ierasta, tev noteikti jāapsver iespēja pārtraukt attiecības.

Avots:

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment