Ja vēlaties dzīvot laimīgi un aizmirst par visām bēdām, tad turiet šīs piecas lietas noslēpumā

Ir lietas, ko labāk paturēt noslēpumā no citiem. Ja turpināsiet tās atklāt, jūs varat zaudēt iespēju būt laimīgiem.

Kas ir šīs lietas, un kāpēc tās ir jātur slepenībā? Par to varat uzzināt šajā rakstā

Nekad neizpaužat nevienam, kas notiek jūsu ģimenē. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties lielīties par panākumiem vai sūdzēties par problēmām, citiem nav jāzina par jūsu ģimenes lietām – tās ir privātas un uz nevienu citu neattiecas.

Lasi arī: Sajauciet sāli un etiķi: pamēģiniet to vienreiz, un jūs vienmēr izmantosiet šo tīrīšanas līdzekli

Pastāv uzskats: Jo mazāk kāds zina par tavu ģimeni, jo labāk tajā iet. Un vēl, nekad nerisiniet savas ģimenes problēmas skaļi un uzkrītoši, publiskās vietās. Galvenais, atceraties « Laime mīl klusumu!.«

Nekad neatklājiet nevienam savus plānus. Protams, šeit netiek domāts, ka nedrīkst stāstīt, piemēram, par to, ka plānojat doties uz lielveikalu pēc maizes. Šeit domāts par kādiem no jūsu lielajiem plāniem vai plāniem, kuri var ietekmēt jūsu nākotni.

Turiet savus plānus noslēpumā no apkārtējiem tieši līdz tam brīdim, kamēr viņi netiks īstenoti, savādāk var parādīties nelabvēļi, kuri var patraucēt jums īstenot savus plānus.

Nestāstiet nevienam par saviem panākumiem. Protams, ja mūs piemeklē panākumi, gribam padalīties ar tiem apkārtējiem. Ja galīgi nav spēka noklusēt,  varat padalīties ar tiem, ar vistuvākajiem cilvēkiem un autentiskākajiem cilvēkiem, par kuriem esat pārliecināti, ka viņi par jums priecāsies.

Diemžēl pasaulē ir ļoti daudz skaudīgu cilvēku. Tādi cilvēki tikai dusmosies un vēlēs jums ļauna, apskaužot jūsu panākumus. Viņi gaidīs un cerēs uz to, ka jūs drīz zaudēsiet sakāvi.

Negatīvisms, tēmēts uz jūsu pusi, var kaitēt jūsu veselībai un dvēseles komfortam un līdz ar to veiksme var nomainīties ar neveiksmi.

Neapspriežat ne ar vienu savu finansiālo stāvokli. It sevišķi tad, ja kāds par to aktīvi interesējas. Pilnīgi nevienam nav jāzina par to vai jums ir nauda, cik tā ir, vai arī tagad esat uz sēkļa.

Kā jau augstāk minētajā punktā, cilvēki var noskaust jūsu labklājību vai ļaunprātīgi priecāties par finansiālo maksātnespēju. Gan viens, gan otrs ienesīs jūsu dzīvē negatīvismu. Vai jums, tas ir vajadzīgs?

Nestāsiet nevienam jums uzticētu noslēpumu. Ja cilvēks, ar jums padalījās ar noslēpumu, tātad viņš automātiski cer tam, ka šo noslēpumu jūs nevienam neizstāstīsiet. Tomēr, ja jūs izstāstīsiet, tad tas jau būs jūsu personiskais negatīvisms. Brīdi padomājiet, kā pret jums izturēsies šis cilvēks turpmāk.

Nododot svešu noslēpumu, jūs varat kaitēt vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi. Var sanaidot laulātos un draugus. Iespēja kļūt par banālu tenku vācēju, tad, ja informācija izrādīsies kļūdaina. Jā, noslēpumus jums vairāk neviens neuzticēs. Bet, ja jūs tos glabāsiet, tad arī jūsu noslēpums tiks glabāts.

Paldies par uzmanību!

Leave a Comment