Izvirtušāko zodiaka zīmju reitings. Un kurā vietā esat jūs?

1. VIETĀ – LAUVA

Lauva spēj ikdienas dzīvi un seksu sakombinē tā, ka citiem atliek tikai nobrīnīties par viņa laika menedžmenta spējām. Nepiedienīgas domas un lietas ir liela daļa no Lauvas ikdienas, taču ne visi zina, kādas Lauvas ir gultā!

2. VIETĀ – SKORPIONS

Viss, ko viņš dzīvē dara ir, lai tiktu pie laba seksa. Centieni iegūt labu izglītību, labi strādāt un būt labākajam, ir, lai dabūtu pievilcīgāko un labāko partneri. Viņš bieži par to domā, un nereti pat viņa joki ir nepiedienīgi.

3. VIETĀ – AUNS

Lai arī Auna domas ir neķītras, tās vienmēr viņam ļauj guļamistabā gūt dominējošo lomu – virsrokas gūšana neapšaubāmi ir viņa mīļākā nodarbe.

4. VIETĀ – VĒRSIS

Kaut arī Vērsim patīk juteklisks un kaislīgs sekss, reizēm uznāk vēlme pēc kaut kā vardarbiska un patiesi nerātna. Var gadīties, ka Vērsis jūs ar skatienu vien jau izģērbj, pirms ar jums ir mijis vārdu.

 

Lasi arī: Lielākās zodiaka zīmju drāmas karalienes – kuras tās ir?

 

5. VIETĀ – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs vienmēr ir gatavs pamēģināt ko jaunu, tieši tur arī rodas neķītro domu kvantums. Viņš var domāt par to, kādu pozu no žurnālā ieteiktajām pamēģināt gultā vai to, kādas pārmaiņas veikt, lai viņš izskatītos seksuāli pievilcīgāks.

6. VIETĀ – JAUNAVA

Jaunava vienmēr ir tik kārtīga un atbildīga, ka cilvēki šķiet šokēti uzzinot, ka šīs zīmes pārstāvim ir patiesi netiklas domas. Jaunavai patīk būt neparedzamai un likt cilvēkiem minēt.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment