“Izvēlies kārti, kura pirmā iekrita acīs”; Tā pastāstīs par nākotni, kuru esat sagatavojis sev

2.KĀRTS – DEVIŅI ZOBENI

Jums ir jāizlemj, vai mēģināsiet to pārvērst otrādi vai turpināsiet domāt par sāpēm. Šī karte atspoguļo bailes tikt ievainotam uz visiem laikiem, vainas apziņu, ko jūtat, jūsu bezspēcīgo priekšstatu par sevi, faktu, ka viņi lika jums noticēt, ka nevarat, bailes kļūdīties un tikt kritizētam, kā arī bailes no tā, ka jūs to nevarat izdarīt. mainīt pagātni. Daudzi cilvēki tevi tajā apsūdz, bet viņiem nav ne jausmas, kas tu esi! Mēs esam tieši tie, par kuriem domājam, ka esam. Padomājiet par savām domām, pieņemtajiem lēmumiem un to, ko vēlaties šonedēļ. Kad jūs organizējat lietas iekšpusē, dzīve mēdz sakārtoties ārpusē. Sāciet, sakopot savu drosmi un atrodot spēku virzīties uz priekšu. Koncentrējieties uz šiem sapņiem, idejām un aizraušanos.

Atbrīvojiet vietu, lai jūs tiktu sadzirdēti un redzēti. Tici sev un savu domu spēkam, jo ​​tas, ko tu domā, veido to, kas tu esi. Atcerieties, ka runa ir ne tikai par to, cik vientuļš jūs jūtaties, bet arī par to, cik stiprs jūs esat, lai turpinātu neatkarīgi no tā. Veltiet laiku, lai plānotu un radītu dzīvi, ar kuru varat lepoties. Attīstiet attiecības, kas liek jums justies veseliem un nozīmīgiem. Atlaidiet pagātnes nastas un piedodiet sev visas pieļautās kļūdas.

Koncentrējieties uz prasmju attīstīšanu, kas nepieciešamas, lai sasniegtu savus mērķus, un nebaidieties izstumt sevi ārpus savas komforta zonas. Piespiediet sevi darīt vairāk, neatkarīgi no tā, cik grūts ir uzdevums. Esiet pozitīvs, esiet pārliecināts un sagatavojieties savas dzīves braucienam. Neatkarīgi no tā, kas jūs gaida, jūs esat gatavs pieņemt izaicinājumu un atdzīvināt to!

 

3.KĀRTS – SEŠI ZOBENI

Koncentrējieties uz savām idejām, sapņiem un vēlmēm un atlaidiet visu, kas jūs kavē, ieskaitot lietas, kas vairs nepalīdz, un lietas, kas sāp. Ja sekosi šai gaismai savā ceļā, tas tevi aizvedīs tur, kur varēsi atrast visas atbildes.

Aizmirstiet par uzbrukumiem un pārtrauciet mēģināt sevi aizstāvēt; tas, ko jūs domājat un kā jūs jūtaties, ir spēcīgāks par to visu. Koncentrējieties uz labajām lietām un to, kā vēlaties, lai tās būtu. Paņemiet visas savas emocijas, labās un sliktās, un pārvērtiet tās par kaut ko konstruktīvu.

Lasi vēl: “Bērni redz to ko mums pieaugušajiem nav ļauts redzēt..”; Reāli stāsti no kuriem paliek bail

Tici sev un savām spējām izveidot tādu dzīvi, par kādu sapņo. Kad jūs koncentrējaties uz cerību, mīlestību un sapratni, iespējas ir bezgalīgas, un jūs varat izmantot savu iekšējo spēku, lai radītu labāku nākotni. Dodiet sev atļauju īstenot šos sapņus, atrodiet iekšējo drosmi un turpiniet ticēt sev. Jūsu ceļā var būt šķēršļi, un tas ir labi, jo tie ir tikai šķēršļi. Jūs varat tos pārvarēt, rīkojoties un smagi strādājot, un jūs varat tikt galā ar jebko. Atcerieties, ka izvēle ir jūsu, tāpēc nepadodieties, esiet stiprs un nekad nepārtrauciet ticēt sev.

COMMENTS

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.

    I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
    I will certainly return.

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    I do consider all of the concepts you’ve offered on your post.
    They’re very convincing and can definitely work. Nonetheless, the
    posts are too short for novices. May just you please lengthen them a little from subsequent time?

    Thanks for the post.

  • <cite class="fn">worldwide news</cite>

    This blog was… how do I say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped
    me. Kudos!

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is
    now broken and she has 83 views. I know this is
    entirely off topic but I had to share it with
    someone!

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    Hello, after reading this remarkable paragraph i am also delighted to share my knowledge
    here with colleagues.

Leave a Comment