“Izrunājot tikai šo vārdu, var atrisināt jebkuru problēmu” – veselības problēmas atkāpsies, nauda nāks, attiecības uzlabosies

Izlasot šo rakstu līdz galam, sapratīsi, kāpēc tavā dzīvē parādās kādas problēmas, kāpēc cilvēkiem ir veselības problēmas, nav naudas, attiecības ģimenē, mīļie, radinieki nesummējas.

 

Un tu ne tikai skaidri apzināsies, bet arī saņemsi formulu un vārdu, izrunājot to dienas laikā, redzēsi, kā viss ātri sāk mainīties tavā dzīvē.

Vērojot cilvēkus, klausoties, kā viņi runā, es ievēroju, kā cilvēki pat neapzinās, ko viņi saka. Vārdiem ir koda impulsi, kas vai nu bloķē laimi, vai salauž ciešanu blokus.

Visas dzīves garumā, no dzimšanas, mums kaut ko māca. Bet neviens mums nekad nemāca kontrolēt uztveri.

Uztvere ir galvenais! apziņas funkcija, kas kaut ko ielaiž vai neielaiž mūsu dzīvē.

 

Uztveres īpatnība noteiks mūsu dzīves kvalitāti.

Piemēram, man nav naudas, es nevaru atrast darbu, nevaru apprecēties, esmu ar kaut ko s.l.i.m.s – tās visas ir uztveres iezīmes.

Un tiklīdz mēs mainām uztveri, un tas, protams, prasa laiku, jūs sākat pamanīt, kā dzīve sāk iet savādāk. Viss mainās!

Uztverei jābūt kā sietam. Tas ir nācis un pagājis. Ja ir problēma, tad manī kaut kas ir iestrēdzis, bet es nesaprotu, kas tā ir un kā no tās atbrīvoties.

Šodien mēs no tā tiksim vaļā. Pirmkārt, nosakiet, kāda problēma jums šodien ir. Sakiet tieši sev: “Man ir tāda problēma, ka…. (piemēram, es nevaru apprecēties vai man nav naudas).

Mums visiem saka, ka dzīvē VISS IR IESPĒJAMS!

Ja kādam tas ir, tad tas ir iespējams arī jums. Visādi guru – mentori saka: “Dari kā es, atkārtojiet pēc manis, šeit ir soli pa solim instrukcija jums. Dari to un tev veiksies”

Daudzi seko šiem guru, skatās, mācās, sāk darīt, darīt, darīt… Bet tas nedarbojas.

Pazīstams? Es domāju, ka jūsu vidē ir tādi cilvēki.

Tātad kāpēc šis brīnumainais brīnums nenotiek, kāpēc mēs tuvojamies tam, ko vēlamies?

Lasi vēl: “Kura no šīm krāsām jūs piesaista visvairāk?”; Izvēlies vienu attēlu un noskaidro īpašo

Jā, jo mums jau no bērnības gandrīz visi ir cieši izrakstīts NAV ATĻAUJAS LAIMEI!

Kopš bērnības mums ir bakstīts ar degunu, ko vajadzētu un ko nedrīkst. Labi. Mēs nedrīkstam iebāzt pirkstus kontaktligzdā. Un viņi krāsoja uz tapetēm, parādīja savu radošo impulsu uz mēbelēm, un tad mums bija aizliegts to atkārtot visu atlikušo dzīvi. Padomājiet par visu savu bērnišķīgo “nedrīkst” vai to, ko jūs aizliedzat saviem bērniem.

Turpini lasīt, kāda ir šī maģiskā frāze, nākošajā lapā

Leave a Comment