Izgatavots dzeltenais e-talons ar Kristapa Poguļa radīto zīmējumu

“Rīgas satiksme” informē, ka no 31. janvāra biļešu tirdzniecības vietās pakāpeniski būs pieejams jauna dizaina dzeltenais e-talons ar Kristapa Poguļa zīmējumu, kas veltīts Latvijas 100-gadei. Jaunā dizaina dzeltenā e-talona tirāža ir viens miljons eksemplāru.

Atgādinām, ka 2017. gada maijā “Rīgas satiksmē” tika organizēts bērnu zīmējumu konkurss jaunam dzeltenā e-talona dizainam, kurā 21 bērns no Rīgas Sanatorijas internātpamatskolas veidoja zīmējumus par godu Latvijas simtgadei. Vairāk nekā mēneša garumā “Rīgas satiksmes” mājaslapā notika balsošana, un tajā visvairāk balsu (667) saņēma Kristapa Poguļa veidotais zīmējums, taču kopumā par visiem konkursa darbiem tika nobalsots 3113 reizes.

Šī bija jau astotā reize, kad “Rīgas satiksmē” viesojas un zīmējumu dzeltenā e-talona dizainam par dažādām tēmām zīmē Rīgā dzīvojošie bērni. 2016. gada zīmējumu konkursā piedalījās bērni no Bērnu un jauniešu basketbola skolas “Rīga”, kuri veidoja zīmējumus par tēmu “Trolejbusam Rīgā 70”. Konkursa ietvaros ikviens “Rīgas satiksmes” interneta mājaslapas apmeklētājs vienu reizi dienā var nobalsot par tīkamāko zīmējumu, tādā veidā iesaistoties dzeltenā e-talona dizaina radīšanā.

Jaunais dzeltenā e-talona dizains nekādā veidā neietekmē tā funkcijas vai izmantošanu sabiedriskajā transportā. Pasažieri var iegādāties dzelteno e-talonu, kurā ielādētas biļetes noteiktam braucienu skaitam, laika biļetes vai grupu biļetes.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”, “draugiem.lv”.

Leave a Comment