Ir pagājuši gadi un lūk, ko laiks ir izdarījis ar slaveno Džimu Keriju. Es pat viņu neatpazinu

Publika uztver Džimu kā komiķi, taču viņš vienmēr gribēja parādīt savu talantu no otras puses. Mākslinieks sapņoja spēlēt dramatisku lomu un pierādīt, ka ir spējīgs uz daudz ko – ne tikai uz komēdiju. 2010. gadā notika drāmas “Es tevi mīlu, Filips Moriss” pirmizrāde, vēlāk bija trilleri ar viņa piedalīšanos – “Bad Party”, “Real Crime” un daudzi citi. Džima kolēģi atzīmē, ka vienmēr ir labi un jautri strādāt ar viņu.

2015. gada septembrī romantika ar Kerija mīļoto beidzās, un pēc nedēļas Katriona atņēma sev dzīvību, atstājot zīmīti, kurā paskaidroja, ka šādu lēmumu pieņēmusi sāpīgās šķiršanās dēļ no sava drauga. Šis notikums ļoti satricināja Džimu Keriju – vairākus gadus viņš neparādījās sabiedrībā un praktiski nefilmējās filmās, un brīvajā laikā viņš nodarbojās ar vizuālo mākslu.

Ir pagājuši gadi un Džims ir ļoti mainījies, gan garīgi, gan arī izskata ziņā. Daudzi vairs neredz to jautro, pozitīvo cilvēku, bet gan vecu, drūmu vīru. Vai esi gatavs apskatīties kā Kerijs izskatās tagad?

Lūk, daži Džima Kerija citāti:

“Labākās dienas mūsu dzīvē bieži vien ir smagākās dienas vienlaikus.”

“Viņi saka, ka humors ir dusmas, bet dusmas patiesībā ir sāpes, kuras nomāc zemapziņā.”

“Man ir nepieciešams pārvērst neglītās lietas, kuras es redzu pasaulē, par mākslu.”

“Mani vecāki bērnības izrādes uztvēra kā kaut ko īpašu. Es viņiem biju īpašs. Es vienmēr esmu bijis no citas planētas, bet viņiem tas patika, viņi mani iedrošināja. ”

Avots: lisa

Leave a Comment