“Ir cilvēki, kuriem piemīt dziedināšanas spējas.. Vai tu esi viens no tiem?”; Nosauktas zodiaka zīmes, kurām piemīt šīs spējas

Auns

Uguns zīmei piemīt visspēcīgākā iekšējā enerģija, ar ko pietiek ne tikai pašam saimniekam, bet arī viņa videi. Starp citu, Auns bieži izvēlas nodarbības, kas saistītas ar ezotēriku un astroloģiju, tādējādi palīdzot cilvēkiem, kad tradicionālās metodes nelīdz. Un patiešām bieži Auns demonstrē pārsteidzošas psihiskās spējas.

Tajā pašā laikā Auns var panākt negatīvo enerģiju uz otru cilvēku ar vienu skatienu – viņu potenciāls ir tik spēcīgs. Ja jums ir labas attiecības ar šo ragaino un tajā pašā laikā bieži liekas, ka jūsu spēks jūs pamet, vienkārši sarunājiet tikšanos ar savu Aunu, lai barotos ar enerģiju no viņa burtiski bezgalīgā resursa.

Mežāzis

Un atkal Zemes zīme. Mežāzis ir pats mierīgums, bet tikai no pirmā acu uzmetiena. Cilvēka, kas dzimis zem Mežāža zīmes, iekšienē mīt daudz spēku, gan fizisku, gan emocionālu. Mežāži pret visu ir skeptiski, tādēļ viņus nav iespējams iesaistīt ezotērikā un dažādās garīgās praksēs, savukārt Mežāži lieliski izjūt citu cilvēku noskaņojumu un stāvokli, jūtīgi reaģējot uz tuvinieku pašsajūtas pasliktināšanos.

Lasi vēl: “Tevī var iemiesoties dēmons!”; Noskaidro – kāpēc nedrīkst ilgi skatīties kaķim acīs

Daudzi šīs zīmes pārstāvji savu enerģiju var nodot ar pieskārienu vai vienkārši sarunājoties ar cilvēku, kuram šobrīd ir slikti.

COMMENTS

Leave a Comment