Inese Vaidere aicina uz tikšanos Cēsīs par Latvijas un Eiropas Savienības nākotni

Kad ēdīsim un dzīvosim tāpat kā Rietumeiropā? Vai struktūrfondi būs pieejami arī turpmāk? Kā varam veicināt uzņēmējdarbību Latvijā?

26. oktobrī plkst. 16.00 Cēsu Centrālajā bibliotēkā, Raunas ielā 1, Eiropas Parlamenta deputāte Prof. Inese Vaidere aicina iedzīvotājus uz tikšanos un diskusiju par Latvijas un Eiropas Savienības nākotni.

Šis gads Eiropas Savienībā (ES) ir nesis virkni svarīgu notikumu. To vidū ir jāmin Apvienotās Karalistes izstāšanās process no ES, jaunais daudzgadu budžets, sankcijas pret Krieviju un citi. Šie notikumi ietekmē arī Latvijas iedzīvotāju ikdienu, tādēļ ir svarīgi, lai tie tiktu skaidroti.

“Pieņemtie lēmumi un apspriestie temati Eiropas Parlamentā lielākoties ir sarežģīti un apjomīgi. Es to uztveru kā savu pienākumu skaidrot iedzīvotājiem šos sarežģītos jautājumus – kā tie ietekmēs dzīvi Latvijā un Eiropā,” uzsver Inese Vaidere.

Eiropas Parlamenta deputāte Prof. Inese Vaidere šogad ir strādājusi pie vairākiem sabiedrībai nozīmīgiem problēmu risinājumiem. Viens no tiem ir pārtikas preču divējādās kvalitātes izskaušana Eiropas Savienībā, kas pārtrauks austrumeiropiešu patērētāju diskrimināciju, jo vienāda marķējuma produktiem visā Eiropas Savienībā būs jābūt vienādas kvalitātes.

Uz diskusiju aicināti visi interesenti!

Leave a Comment