“Iespējams, domājāt, kāds cilvēks vai kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē.” Izvēlieties fotoattēlu un uzziniet, kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē

Ja izvēlējāties 4. attēlu:

Iepriekšējā dzīvē jums bija daudz prasmju. Jūsu smadzenes darbojas tikpat ātri kā dators, un jūs veicat aprēķinus kā neviens cits, uzreiz analizējot dažādus modeļus.

Šodien jūs joprojām jūtat šo aizraušanos ar cipariem un elektroniskajiem sīkrīkiem. Ja izvēlēsieties sekot savam aicinājumam, dzīves ceļš jums dabiski pavērsies.

Ja izvēlējāties 5. attēlu:

Iepriekšējā dzīvē jūs bijāt ceļvedis cilvēkiem. Varbūt esat strādājis par skolotāju, pazemīgi nododot savas zināšanas nākamajām paaudzēm.

Nodošanās zināšanām var būt ļoti noderīga jūsu pašreizējā dzīvē, kur mums ir vajadzīgi cilvēki, kuri ir gatavi sniegt zināšanas bez jebkādas personiskas intereses. Jums ir spēja apburt cilvēkus un likt viņiem spontāni ievērot jūsu padomu.

Ja izvēlējāties 6. attēlu:

Iepriekšējā dzīvē jūs sagatavojāt cilvēkus viņu nākotnei. Varbūt jūs bijāt zīlniece vai burvis, kuru iedvesmoja jūsu sestā maņa un jūsu nākotnes redzējums.

Lasi vēl: Vasaras Saulgriežos mūžībā devusies latviešu talantīgā mūziķe; skumjas ziņas Latvijai

Pašreizējā dzīvē jūsu sestā maņa ir vēl vairāk attīstīta un jūs varat precīzāk paredzēt notikumus. Noteikti izmantojiet šo ļoti reto dāvanu, dalieties tajā ar citiem. Jūs noteikti varat kļūt par garīgo dziednieku.

Leave a Comment