“Iepriekšējā dzīve pastāv?”; Izvēlieties savu sirdi un uzziniet, kā pārvarēt iepriekšējās dzīves negatīvo ietekmi

Sirds Nr. 2: spēcīgu robežu izkopšana attiecībās

Vai esat kādreiz pamanījis, kā daži cilvēki netīšām pārkāpj jūsu robežas, ielaužoties telpā, kuru esat sev noteicis?

Šis ir izplatīts izaicinājums, ar kuru jūs saskaraties savās attiecībās: cīņa par pārliecinošu savu vērtību ievērošanu un stingru robežu noteikšanu. Ir pienācis laiks iemācīties pateikt nē.

Agrāk jūsu vēlme pēc uzmanības un apstiprināšanas ir likusi jums atteikties no kontroles pār savām robežām un pakļauties citu kaprīzēm un vēlmēm.

Šajā procesā jūs netīšām zaudējāt saikni ar savu personību, saplūstot ar apkārtējiem cilvēkiem kā tikai atspulgs.

Jūsu pašreizējais izaicinājums ir noteikt spēcīgas robežas, kas aizsargās jūsu labklājību. Lai gan sākumā tas var justies neērti, mācīšanās pateikt nē ļaus jums atgūt pašcieņu un noteikt prioritātes savām vajadzībām.

Lai gan var būt grūti, ja citi nenovērtē šīs jauniegūtās robežas, atcerieties, ka ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt savu mieru un laimi.

Dažreiz ir dabiski justies vainīgam par lūgumu noraidīšanu vai robežu noteikšanu, taču ar praksi šī vainas apziņa pakāpeniski izzudīs.

Pieņemiet domu, ka “nē” izteikšana nav savtīga rīcība, bet gan sevis mīlestības un pašsaglabāšanās akts. Novērtējot savu labklājību, jūs radāt vietu reālu saikņu uzplaukumam, ko neapgrūtina pastāvīgu upuru nasta.

3. sirds: drosme virzīties uz priekšu

Dvēselē ir dziļi iesakņojušās bailes palaist vaļā, kas apgrūtina saikņu pārtraukšanu ar toksiskiem cilvēkiem un situācijām, kas vairs nekalpo jūsu augstākajam labumam.

Šī cīņa aptver visas dzīves un rodas no pēkšņas un dramatiskas cilvēku izņemšanas no jūsu iepriekšējās dzīves – vai nu Sl***bas, militārā dienesta vai nodevības dēļ.

Jūsu iepriekšējā pastāvēšanas laikā jūsu vientulība bija jūtama, izraisot jūs ilgoties pēc veselīgām, siltām un līdzsvarotām attiecībām šajā pašreizējā dzīvē.

Ir svarīgi atbrīvoties no haosa un toksicitātes tvēriena un bruģēt ceļu nākotnei, kas piepildīta ar prieku un piepildījumu.

Atzīstiet, ka jūsu laime nekad nedrīkst tikt apdraudēta nevienā situācijā vai attiecībās. Ja jūtaties neapmierināts un ieslodzīts, ir svarīgi uzkrāt spēkus, lai atbrīvotos no šīs ieslodzījuma un virzītos uz priekšu pa jaunu ceļu.

Lasi vēl: Šonakt sagaidāms ļoti slikts laiks, sinoptiķi lūdz cilvēkus būt piesardzīgiem

Dodiet sev laiku, lai dziedinātu visas brūces, kuras radījušas, ļaujot pašaprūpes un pašrefleksijas balzamam nomierināt jūsu garu.

Pēc šī dziedināšanas perioda atveriet savu sirdi iespējām, kas ir priekšā. Jūs gaida prieka pārpilnība, kas mirgo pie horizonta.

Ieskaujiet sevi ar cilvēkiem, kuri jūs iedrošina un atbalsta, radot vidi, kas veicina jūsu izaugsmi un aizdedzina jūsu kaislības.

Leave a Comment