Iemesls, kādēļ atbrīvojos no visiem magnētiņiem uz ledusskapja! Jūs noteikti darīsiet tāpat!

1. Spilgtas uzlīmes

Tas ir visvienkāršākais un ātrākais veids, kā pārveidot savu ledusskapi. Visdažādākās uzlīmes ļaus jums pieskaņot savu ledusskapi jebkuram interjeram.

2. Dekupāža

Ledusskapis, kas izdekorēts ar dekupāžas palīdzību, prasīs piepūli un pacietību, taču rezultāts būs tā vērts! Ticiet mums – par šādu unikālu ledusskapja dizainu priecāsies ne vien pašas mājsaimnieces, bet arī visi, kuri to būs redzējuši.

3. Krāsošana

Atjaunot jau apnikušu krāsu – vienmēr viens no veidiem, kā padarīt ikdienu citādu. Ir iespējams piemeklēt toni, kas lieliski iederēsies interjerā vai, gluži pretēji, izcels to! Pirms nolemjat krāsot savu ledusskapi, sagatavojiet darba virsmu.

4. Tapetes

Ja jums nav gana daudz līdzekļu sava ledusskapja tēla atjaunošanai, tad talkā nāks viss, kas ir pa rokai. Šajā gadījumā vecās, neizlietotās tapetes būs tieši laikā. Ātri, viegli un, galvenais, nav dārgi.

5. Fotogrāfijas

Izgreznojiet savu ledusskapi ar atmiņām! Izprintējiet vai pagatavojiet savas iemīļotākās fotogrāfijas un izdekorējiet ar tām savu ledusskapi. Laba ideja tiem, kurim patīk atcerēties visu labo.

6. Tāfele

Speciālās krīta uzlīmes, kas veidotas ar domu, lai virsma kļūtu par tāfeli, būs lielisks risinājums virtuvē. Turklāt varēsiet atstāt ziņas un laba vēlējumus pārējiem mājas iemītniekiem.

7. Spogulis

Interesants, veclaicīgs spogulis ne tikai atjaunos jūsu ledusskapi, bet padarīs arī virtuvi daudz plašāku.

8. Koka imitācija

Izmantojot krāsu un dekoratīvās līstes, no sava vecā ledusskapja izveidosiet visīstāko mākslas objektu. Šāds risinājums būs piemērots ‘vintage’ stila piekritējiem, jo ledusskapis izskatīsies kā vecas koka durvis.

Lūk, ceram, ka turpmāk būsiet daudz radošāki saistībā ar savu virtuvi! Atcerieties, ka ledusskapis var kļūt par jūsu virtuves interesantāko objektu, atliek vien to vēlēties.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment