“Grūta 2023. gada vasaras otra puse..”; Ko sagaida četras zodiaka zīmes

Saskaņā ar astroloģiju, vasaras otrajā pusē četras zodiaka zīmes vairs nebūs tik laimīgas kā agrāk.

 

Viņus gaida smagi pārbaudījumi, vilšanās, neveiksmes un strīdi ar partneri. Kādas ir šīs pazīmes un ar ko viņiem drīz būs jāsaskaras?

Vēži nodarbosies ar finansēm un vērtību sistēmu

Šī vasara Vēžiem var būt grūts laiks, jo planēta Venera atrodas retrogrādā otrajā naudas un vērtību mājā. Šajās vietās var rasties triecieni. Īpaši uzmanīgs esi 28. jūlijā, kad draud lielas summas zaudēšana.

Vasarā ir vērts padomāt par savu finanšu plānošanu. To prasa planētas Venera ietekme, ja jūs to nedarīsit brīvprātīgi, iespējams, kāds notikums jūs uz to “piespiedīs”.

Turklāt ir arī citas ietekmes, planēta Plutons var būtiski mainīt jūsu attiecību formu. Plutons izgaismo slēptos notikumus, tāpēc, ja esat kaut ko priekšā savam partnerim (vai otrādi), vasarā tas nāks ārā un var izraisīt attiecību izjukšanu. Visbeidzot, planēta Merkurs 23. augustā var sagraut jūsu attiecības ar ģimeni un tuviem draugiem.

Jaunavām nāksies samierināties ar to, ka ne viss noritēs pēc plāna.

Jaunava ir zodiaka zīme, kas ienīst nekārtības un haosu. Viņš vēlas, lai viss būtu kārtībā, tāpēc necieš negaidītas pārmaiņas un nepatīkamus pārsteigumus. Šī iemesla dēļ šī vasara Jaunavai var būt grūta.

Viss sākas ap 25.jūliju, kad agresīvais Marss iekļūst pirmajā Jaunavas mājā, kas ir atbildīga par viņas personību. Šajā laikā Jaunavas var būt dusmīgas un aizkaitināmas.

Diemžēl tas vēl nav viss.

Lasi vēl: “Sagatavojies kaut kam īpašam!”; 4 zodiaka zīmes, kuras gaida dramatiskas pārmaiņas savā dzīvē līdz 2023. gada decembra beigām

Venēra retrogrādā liks Devam domāt par viņu pagātnes attiecībām. Tas notiks aptuveni 29. jūlijā. Šajā laikā jūsu dzīvē var atkal parādīties bijušie partneri. Bet liela mīlestība no tā neiznāks, šai zīmei ir jāuzmanās, lai otrreiz neapdegtu.

Turpini lasīt, kuras ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment