Esi uzmanīga! Daudzi tievēšanas līdzekļi tikai iztukšos maciņu


Gada sākums ir īstais laiks jauniem izaicinājumiem un mērķu nospraušanai. Ja viens no taviem mērķiem ir svara zaudēšana, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) aicina būt uzmanīgiem pirms tērēt naudu dažādiem diētu un tauku dedzināšanas produktiem. Nereti patērētājiem tiek solīta ātra svara samazināšanās bez fiziskās piepūles, taču PTAC atgādina – neeksistē burvju tabletītes un brīnumu ierīces, kas drošā veidā palīdzētu neticami ātrā laikā zaudēt lieko svaru!

Visbiežāk izmantotie reklāmas “āķi”:

– “Zaudē svaru bez diētām vai fiziskas piepūles”. Ja tas izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība, tā, visticamāk, arī ir!

– “Ievērojams svara zudums neatkarīgi no tā, cik daudz ēd”. Domā loģiski, diez vai tā var būt.

– “Ievērojams svara zudums ikvienam”. Uzmanies no nepamatoties solījumiem – nav divu vienādu cilvēku. Kas vienam palīdz, ne vienmēr palīdzēs arī tev.

– “Ievērojams svara zudums, valkājot īpašo apģērbu. Sadedzini taukus, iemasējot losjonu ādā”. Neeksistē tādi burvju produkti, kā plāksteri, krēmi, losjoni un ķermeņa jostas, kas nodrošina ātru svara zudumu.

– “Kapsulu sastāvā ir viela, kas palīdzēs notievēt ātrāk par diētām un vingrojumiem”. Spēks un veselība ir cilvēka lielākā laime – nebojājiet veselību lietojot brīnumu kapsulas.

Padomi, kā izvairīties no apšaubāmas svaru samazināšanas produktiem, lasāmi nākamajā lapā!

COMMENTS

Leave a Comment