“Es tevi nemīlu- tā saka retais”; kādas frāzes saka sievietes, kad vairs patiesi nemīl

Esot attiecībās ar sievieti, dažkārt nav grūti pamanīt, kā mainās viņas uzvedība un komunikācijas modelis. Sieviete sāk izturēties necienīgi, augstprātīgi un dažreiz arī agresīvi. Ar ko to var savienot? 

 

Iemeslu var būt daudz, sākot no banāla emociju trūkuma līdz aizskarošām attiecībām no vīrieša puses, taču visiem faktoriem ir viena kopīga iezīme – vīrietis ir zaudējis savu vērtību. Tagad viņš vairs nav vadošā amatā, citiem vārdiem sakot, viņš ir tukša vieta.
Un šajā dzīves periodā no sievietes jūs varat dzirdēt kaut ko līdzīgu šādām frāzēm:

 

Esmu aizņemta/nogurusi, nevaru tevi satikt

Visi šie ir attaisnojumi. Ar spēcīgu vēlmi jūs vienmēr varat atrast iespēju. Nu, pieņemsim, ka viņa tā teica vienu, divas reizes, un tad ir kāds laika posms starp atteikumiem, bet, ja sieviete bieži to saka, tas nozīmē, ka viņa izvairās no tikšanās.

Es neredzu nākotni ar tevi / tu un es esam pārāk atšķirīgi

Sieviete bija vīrietī vīlusies, viņš nebija viņas romāna varonis. Tas notiek, acīmredzot, pēc dažiem kritērijiem tas neatbilst, vai arī tas neparādījās no labās puses.
Iesaku nesakārtot lietas, nelūgt palikt draugiem, bet ar cieņu pieņemt “sakāvi” un pāriet uz citu meiteni.

Lasi vēl: “Visām zodiaka zīmēm ir savas stiprās un vājās puses”; kuras 5 zodiaka zīmes ir viss spēcīgākās

Paliksim draugi

Iepriekšējā punkta sekas. Kad sieviete savas audzināšanas dēļ nevēlas aizvainot vīrieti, viņa piedāvā viņam draudzību, bet tas ir labākajā gadījumā. Sliktākajā gadījumā, kad sieviete uzskata vīrieti par alternatīvu lidlauku. Viņai acīmredzot ir interesantāks cits vīrietis, taču viņa nevēlas arī zaudēt savu pašreizējo draugu. Ko darīt, ja ar otru nekas nenotiek, tad var atgriezties – tā dažreiz domā sievietes.
Cieniet sevi, nesamierinieties ar draugu zonu.

Turpini lasīt pārējos teikumus  ar nodomu nākošajā lapā

Leave a Comment