“Es nepamanīju vispār, ka viņa sakustētos…” Annas vīrs nāk klajā ar iepriekš noklusētu informāciju

Valsts Pol***ja ir saņēmusi ekspertīzes rezultātus attiecībā uz  mazulīti, un tur nekas īpašs nav atklāts… Valsts Pol***jas pārstāvji skaidro, ka precīzu informāciju par zīdaiņa vietu un laiku pagaidām nevar sniegt. Tomēr tiesu medicīnas eksperti ziņo, ka bērniņš  aizgāja viņsaulē 1. novembrī, un iespējamais laiks, kad tas noticis, varētu būt 24 stundas pirms atklāšanas.

Oficiāli vēl nav skaidrs, vai mazulis devies mūžībā  pirms iznākšanas no dzīvokļa vai konkrētajā pārbraukšanas laikā . Bērna tēvs pauž, ka notikušā dienā viņš novērojis kaut ko netipisku vai pat aizdomīgu zīdaiņa uzvedībā. “Kad es no rīta meklēju drēbes skapī ar lukturīti, cenšoties nevienu neuztraukt, pamanīju, ka neviens tur nesakustējās.

Noteikti neviens no rīta neknosījās, bet nekādā ziņā to neizpētīju,” stāsta bērna tēvs, uzsverot situācijas sarežģītību un neskaidrību, kas rada daudz jautājumu par šo skumjo notikumu. Pol***ja turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu visus apstākļus saistībā ar šo skumjo notikumu un izprastu, kādā veidā varētu būt novērstas šīs traģēdijas turpmāk.

“Man nebija ne jausmas, ka viņa varēja nekustēties” Varbūt Anna pamodās un ievēroja, ka bēr*** neelpo, tas ir pilnīgi iespējams,” dalās sāpēs un neskaidrībā bērniņa tēvs, Juris.

Šobrīd ne Pol***jai, ne Annas vīram nav pieejami fakti vai pierādījumi par notikumiem no 1. novembra rīta. Tomēr Juris apsver iespēju, ka Anna varēja konstatēt satraucošu situāciju un iekrist panikā, nespējot racionāli izlemt par tālāko rīcību.

Vīrs iztēlojas, ka Annu pārņēmušas bailes par to, ka viņi vai ģimene tiks vainota par konkrēto notikumu. Jura uzskatījumā Anna, būdama māte, vēlējusies aizsargāt vīru, lai viņš nebūtu saistīts ar šo notikumu un neuzvilktu vainu uz sevi.

Viņš uzskata, ka šīs bailes varētu būt virzījušas Annas izvēli nekavēties ziņot par notikušo vai meklēt palīdzību, cerot, ka viņa varētu pasargāt savu vīru un visu pārējo, kas ar to saistīts.

Juris šajā sarežģītajā situācijā cenšas izprast sievas rīcību, taču atzīst, ka šobrīd vēl ir daudz neatbildētu jautājumu un neskaidrību, kas ir jāizmeklē un jāizskaidro. Priekšā esot vēl daudz darāmā…

Leave a Comment