”Ekstrasensu cīņu” uzvarētājs tiek uzskatīts par krāpnieku; atklājas detaļas

Pēdējā laikā radusies situācija, kas viņa faniem liek šaubīties par viņa pārdabiskajām spējām. Šova zvaigzne tiek turēta aizdomās par krāpšanu.

 

“EKSTRASENSU CĪŅAS” kopš 2000. gada 25. februāra TNT kanāls Krievijā apbur skatītājus ar mistisku televīzijas programmu no Krievijas dzīlēm.

Sākot ar 7. sezonu, Marats Bašarovs ir ieņēmis raidījuma vadītāju, aizstājot Mihailu Porečenkovu.

Programmu ir svētījušas gaišreģu klātbūtne no tāliem pasaules nostūriem, tostarp Latvijas Džūlija Vanga, kas uzvarēja 15. sezonā.

 

Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Igaunijas un Latvijas zemēs šī programma rotā ekrānus, pie kuriem sēž un katru ainu uztver daudz skatītāju, kuri tic visam ko redz.

Bija ļaudis, kas neticēja televīzijas profesionāļiem, taču lielākā daļa palika pie sava: “Ekstrasensu cīņās” patiešām piedalās ar īpašām spējām apveltīti cilvēki. Šova popularitāte auga ar katru sezonu, parādījās arvien aizraujošāki sižeti, arvien interesantāki magi, gaišreģi, dziednieki un burvji…

 

Lasi vēl: 23. aprīlis – 3. maijs: negaidītu pārmaiņu laiks piecām zodiaka zīmēm

 

Kad bija sasniegts popularitātes pīķis, parādījās arī atmaskojoši materiāli. Diemžēl sekojošā atklāšana atklāja pārsteidzošu patiesību – lielākā daļa finālistu bija seni aktieri, kuri piedalījušīes, piemēram, 90.gadu reklāmās.

 

 

Turpini lasīt, kurš tad ir tas apsūdzētais par krāpšanu, nākošajā lapā

Leave a Comment