Dvīņi var pazaudēt naudu, bet Zivis vēlēsies nopirkt visu uzreiz; Dienas prognoze 19. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas pievērsīsies dzīves materiālajai pusei, risinot finansiālos jautājumus ģimenē. Tavi gudrie lēmumi var uzlabot tavu labklājību un rast papildu ienākumu avotus. Izvairies no divkosīgiem darījumiem un esi piesardzīgs attiecībā uz uzticēšanos.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari var palikt vieni savās interesēs, jo apkārtējie tevi neatbalstīs. Tev nāksies pierādīt savu ideju nozīmīgumu vai arī rīkoties vienatnē. Otrais variants šobrīd ir vēlamāks.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem labāk ir neiesaistīties juridiskajās lietās un papīru kārtošanā. Ja nepieciešams, esi uzmanīgs vai meklē palīdzību pie pieredzējušiem cilvēkiem. Izvairies no publiskām runām un sarunām, lai izvairītos no pārpratumiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem būs lieliskas idejas, kuras tev vajadzētu sākt steidzami īstenot. Tevi var pārsteigt tava otrā pusīte, tāpēc rūpīgi apsver katru priekšlikumu.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis spēs sasniegt rezultātus, strādājot vienatnē. Neskaidrības un interešu konflikti ar citiem var radīt spriedzi attiecībās. Mājsaimniecības problēmas var pēkšņi novērst uzmanību no darba, un tev nāksies tās steidzami risināt, palīdzot radiniekiem un draugiem.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šī ir labvēlīga diena darbam ar dokumentiem, lasīšanai un jaunas informācijas apguvei. Ja kaut kas nav skaidrs, nevilcinies uzdot jautājumus. Uzmanies no “sabojāta telefona”, un vislabāk visu paskaidrot pašam.

Leave a Comment