Desmit veidi, kā pielietot ledus gabaliņu! Ieskatieties!

Kā izmantot ledus gabaliņus?

Ja netīšām gadījies, ka pie apģērba gabala pielipusi košļājamā gumija, tad to dabūt nost iespējams ar ledus gabaliņa palīdzību. Kārtīgi paberzējiet košļājamo gumiju ar ledus gabaliņu un tā pati nonāks nost bez jebkādas piepūles.

советы хозяйкам на кухне

Ja sildat mikroviļņu krāsnī putru vai spageti makaronus, uzlieciet pa virsu ēdienam ledus gabaliņu. Tādā veidā izvairīsieties no ēdiena pārlieku lielās izžūšanas sildīšanas laikā.

советы хозяйкам на кухне

Lielai daļai medikamentu ir ļoti nepatīkama garša. Ja pirms negaršīgas tabletes dzeršanas mutē paturēsiet ledus gabaliņu, mēle paliks mazliet nejūtīga un arī garša vairs nebūs tik izteikti jūtama. Ar šo paņēmienu iespējams iedzert arī pavisam nepatīkamas šķidrā veidā dzeramās zāles.

советы хозяйкам кулинария

Mazo matiņu izraušana mēdz būt ļoti sāpīgs process. Ledu varat izmantot kā vietējās anestēzijas līdzekli. Ja pie uzacīm pirms to izraustīšanas pieliksiet ledus gabaliņu, tad viss process būs mazāk sāpīgs.

советы хозяйкам кулинария

Zilumi pazudīs daudz ātrāk, ja pie tiem paturēsiet ledu! Arī jebkādus ādas apsārtumus iespējams samazināt, ja paberzēsiet šīs vietas ar ledus gabaliņu.

советы хозяйкам по дому

Ledus palīdzēs tikt vaļā no nepatīkamajām skabargām bez liekām sāpēm. Pirms ķersieties klāt pie svešķermeņa izņemšanas, ietiniet auduma gabalā ledu un paturiet pie skartās vietas.

советы хозяйкам по дому

No gatava ēdiena noņemt liekos taukus palīdzēs ledus gabaliņi. Iemetiet ledus gabaliņus zupā, buljonā vai ragū. Ledus pievilks pie sevis visus liekos taukus un tos būs ļoti viegli noņemt ar karotīti no virsmas.

бытовые советы хозяйкам

Pirms kosmētikas uzklāšanas, ļoti veselīgi ir seju paberzēt ar ledus gabaliņu. Ledus samazinās poras, izlīdzinās sejas toni, samazinās ādas iekaisumu, ja tāds ir.

бытовые советы хозяйкам

Ja uz paklāja ir palikuši nospiedumi no mēbelēm, kuras ilgu laiku stāvējušas vienuviet, uz šīm vietām lieciet ledus gabaliņus. Nospiedumi pazudīs!

советы хозяйкам по дому

Ledus sniegs ādai patīkamu toni un samazinās tumšos lokus zem acīm. Ja jūtat, ka izskatāties mazliet nogurusi, labāku līdzekli par ledu neatrast! Ledu varat speciāli pagatavot kopā ar citroniem, zaļo tēju vai daudz ko citu, lai glābtu savas sejas ādas izskatu.

советы для хозяек

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment