Dēls nosūtīja savu tēvu, vecu ķirurgu uz pansionātu.. Cilvēki smējās un cerēja uz ļaunāko, līdz notika šis…

Danils paņēma savam tēvam visnožēlojamāko istabu pansionātā, lai vecais vīrs izjustu izmisumu un nevēlēšanos dzīvot. Saticis vienu no medmāsām, Danils viņai samaksāja, lai viņa par pensionāru īpaši nerūpētos, un viņš ātri atdotu savu dvēseli Dievam.

– Dēls, apstākļi šeit ir neizturami! vecais vīrs brīnījās. – ES gribu iet mājās!

Taču dēls viņu vairs negribēja dzirdēt, atsaucoties uz to, ka ir ļoti aizņemts.

Aleksandrs negribēja dzīvot. Viņš jutās kā nevienam nevajadzīgs un slims. Viņu neviens neapmeklēja, pat medicīnas personāls. Vecā vīrieša stāvoklis pasliktinājās ar katru dienu. Viņš gatavojās aiziešanai viņsaulē, garīgi iztēlojoties tikšanos ar savu aizgājušo sievu.

Pēkšņi pansionātā parādījās medmāsa Larisa, kura kļuva par īstu draugu sirmgalvim. Viņa nesen ieradās šeit strādāt. Sieviete uzreiz atpazina ķirurgu, kurš reiz izglāba viņas dzīvību.

– Kāda šeit netaisnīga attieksme pret jums! viņa bija šausmās, ieraugot Aleksandra neveiksmīgo situāciju. – Es vienojos ar varas iestādēm, ka drīkstu tevi pieskatīt.

“Paldies, dārgā,” vecais vīrs viņai pateicās. – Es jau domāju: “Atstiepšu kājas” šajā nožēlojamajā istabā.

Ar Larisas parādīšanos vecāka gadagājuma vīrietis atdzīvojās. Viņam bija apetīte, labs miegs un spēks. Laipnā medmāsa izstaroja vēlmi dzīvot. Vecais vīrs viņu mīlēja kā savu meitu.

Reiz viņa arī dalījās ar vīrieti par savu postošo pagātni:

– Satiku vienu ļaundari, kurš sagrozīja manu galvu. Un tad viņš atveda savu mīļāko uz mūsu dzīvokli un izlika mani uz ielas. Kabatā nebija ne santīma, tāpēc bija jāiet strādāt uz šejieni.

– Kāds viņš ir nelietis! Aleksandrs teica. “Sievietes izgrūšana uz ielas ir pēdējā lieta!”

Lasi vēl: “Katrs eņģelis pārstāv dažādus dzīves aspektus..”; Izvēlies eņģeli un saņem svarīgu, skaistu vēstījumu

Nākamajā nedēļā vecais vīrs izsauca pie sevis notāru, lai reģistrētu māju Larisai. Vecais vīrs juta, ka viņam atlicis pavisam maz laika. Pēc dažām dienām viņš bija prom. Jaunā medmāsa apraudāja vecā labā vīra došanos aizsaulē. Ar jurista palīdzību meitene pārcēlās uz lielu savrupmāju. Vēlāk viņai paveicās apprecēties ar pazīstamas vecas sievietes mazdēlu, kuru viņa aprūpēja pansionātā.

Larisa bieži pateicās Dievam un liktenim, ka viņas dzīvē parādījās eņģelis, kurš deva viņai brīnišķīgu nākotni.

Leave a Comment