Dāmas stāv rindās pēc šī produkta, bet skaistumkopšanas saloni nemitīgi pieprasa tā papildinājumus!

PAGATAVOŠANA

Želatīnu aplejiet ar minerālūdeni, kas iepriekš stāvējis istabas temperatūrā. Ļaujiet želatīnam 30 minūtes piebriest. Ņemiet piebriedušo želatīnu un pārējās sastāvdaļas, lai ieliktu tās stikla traukā. Šo stikla trauku lieciet ūdens peldē karstā ūdenī, masu nepieciešams apmaisīt ar koka karoti tik ilgi, līdz tā kļūs viendabīga. Izņemiet stikla trauku no karstā ūdens un turpiniet to maisīt (vēlams pat uzputot, lai iegūtu gaisīgu masu). Iegūtais daudzums parasti pietiek veselam mēnesim. Tas ļoti labi uzglabājas ledusskapī (vislabāk turēt ledusskapja durtiņās).

Es pati atļāvos masai pievienot klāt vēl vienu sastāvdaļu. Ja jau to nepieciešams lietot pirms gulētiešanas, kādēļ nepielikt pilienu savas iecienītākās ēteriskās eļļas? Tādā veidā vēl tiek iegūts arī aromāts. Domāju, ka arī jūs varat pievienot pilienu savas iecienītākās ēteriskās eļļas.

LIETOŠANA

Pirms līdzekļa lietošanas, paņemiet nepieciešamo masas daudzumu un sasildiet to rokās vai ūdens peldē. Uzklājiet masu uz sejas, kakla un arī roku ādas apmēram 30 minūtes līdz divas stundas pirms gulētiešanas. Masku nepieciešams paturēt 15 – 20 minūtes. Šo masku nav obligāti jānomazgā nost, var ar salvetīti vienkārši noņemt to nost un uzreiz doties gulēt. Protams, tas ir kā kuram, jo man, piemēram, nepatika ar šādu ādu doties gulēt. Es masku nomazgāju ar siltu ūdeni, pēcāk uzliekot nevis nakts krēmu, bet gan parasto mitrinošo krēmu, lai tas nesavelk ādu.

Pati šo masku lietoju divas reizes nedēļā, kas ir pilnībā pietiekoši. Efekts jo īpaši bija manāms pēc pirmajām pāris reizēm.

Pēc kosmetologu domām, tieši želatīns uzlabo olbaltumvielu un aminoskābju apmaiņu ādā, nostiepj un balina to, kā arī labvēlīgi ietekmē ādas stāvokli. Medus, glicerīns un acetilsalicilskābe pastiprina želatīna labvēlīgo ietekmi. Tādēļ, mīļās dāmas, netērējiet naudu dārgiem kosmētiskiem līdzekļiem, bet gan pagatavojiet sev tādu pašas.

Avots: zacep.com

Leave a Comment