Cilvēki “uz pauzes” par to, cik maksā Lauras Vizlas apģērbs, pretēji viņas teiktajam

Foto – ekrānuzņēmums

Laura atzīst, ka viņa gribētu vairāk piedomāt pie tā, ko viņa velk, taču ikdienā daudz domāt nesanākot, jo bieži kaut ko neuzvelk, tas paliek karājoties skapī, jo drēbju viņai esot daudz, taču ikdienā primārais esot – justies ērti. Tamdēļ viņai patīkot doties uz pasākumiem, jo ejot uz tiem ir jāpucējas, un nākas tad tiešām piedomāt, ko vilkt kopā un ko ar ko kombinēt.

Katrīne vaicā, kā viņa dēvētu savu ģērbšanās stilu? Uz ko Laura smejoties atbild, ka kā sakot kāda viņas draudzene – tas esot bezstils.

Visbeidzot Katrīne uzdod jautājumu – cik maksā kopā viss tērps, kas Laurai šajā dienā ir mugurā?

Lasi vēl: Tas ir Pavisam negaidīti! Elīna Didirhsone atvadīsies no “Butterfly”

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa atbild, ka kaut kādas naudiņas jau maksājot. Taču noskaidrots, ka T-krekliņš ir no zīmola “Balenciaga” X “Adidas” un tā cena ir 930 eiro, motobikšu cena ir aptuveni 200.00 eiro, bet melnā somiņa no zīmola “Le Cagole” cena ir aptuveni 3,300 ASV dolāru.

Vizla gan norāda, ka lai arī drēbes viņai patīk, viņa pati neteiktu, ka tērē apģērbam un aksesuāriem daudz naudas. Un norāda uz to, ka šobrīd viņai, piemēram, kājās esot zīmola “ZARA” zābaki – tie esot vislabākie, jo ērti, varot visu dienu skraidīt riņķī un arī, ja saplīst, neesot žēl.

Beigu beigās, Katrīne interesējas, vai Laurai ir kāds iecienītais modes zīmols, kas dominē viņas skapī, viņa teic, ka tāda īpašā zīmola neesot – esot dažādi: gan dārgāki, gan lētāki, piemēram, jau pieminētā “ZARA”, kas viņai ļoti patīkot.

Foto – ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka pavisam nesen Laura Vizla izšķīrās no basketbolista Kristapa Porziņģa – baumoja, ka pēc šķiršanās sportists Laurai esot iegādājies dzīvokli, kā arī automašīnu. Šīs baumas gan ne pati Laura, ne Kristaps nav apstiprinājuši. Tikmēr 1995.gadā dzimušais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš 2024.gada sezonā pārstāv NBA klubu Bostonas “Celtics”, pērn nopelnījis aptuveni 16 miljonus eiro. Tiesa, aptuveni puse no šīs summas tiek maksāta nodokļos.

 

Leave a Comment