Cik ugunīga gultā ir katra zodiaka zīme?

Lauva

Lauva – labākais seksa partneris, kāds vien jums ir bijis. Viņam patīk būt uzmanības centrā, kas dara viņu pārliecinātu par sevi. Viņš dievina sevi izrādīt un uzņemties iniciatīvu, saņemot no sava partnera daudz uzmanības.

Jaunava

Jaunavas nav avantūriski mīlnieki. Ja jums patīk eksperimentēt, jūs nebūsiet laimīgi ar viņām. Toties viņas kompensē to visu ar brīnišķīgu sapratni par to, ko viņas dara. Jaunavas skurpulozi izpēta savu uzmanības objektu, tāpēc viņa vairākkārt Google ir noskaidrojusi, kā sasniegt pilnību seksā.

Svari

Svari ir ļoti pievilcīgi un komunikabli, tāpēc viņiem nav jāpiepūlas, lai pievērstu sev uzmanību un mīlestību. Viņi ir brīnišķīgi vaniļas seksā, tāpēc viņiem nav vajadzības izpētīt citus seksa veidus. Viņi sagādās jums orālo baudu, taču pēc tam jūs nenoskūpstīs.

Skorpions

Skorpioni var būs labākie mīlnieki, ja vien savu ego atstās aiz guļamistabas durvīm. Viņos ideāli savienojas juteklisms un agresija. Pamēģiniet dominēt pār Skorpionu. Viņa varaskārajai būtībai tas varētu patikt.

Strēlnieks

Strēlniekiem gandrīz vienmēr patīk spēles ar pēcpusi. Viss sākas kā joks, kas vēlāk kļūst par īstu aizraušanos. Ja jūs esiet kopā ar Strēlnieku, sargiet savu aizmuguri!

Mežāzis

Mežāži ir pati pieticība. Viņi nodarbosies ar seksu, sevišķi neiespringstot, lai vēlāk ar to varētu palielīties. Vienīgais veids kā uzkurināt viņu konkurētspēju un seksa azartu ir ieminēties par savu bijušo – cik gan labs viņš bija gultā. Tas liks Mežāzim sasparoties ne pa jokam.

Ūdensvīrs

Aizmirstiet par kundzību un pakļaušanos kopā ar Ūdensvīru, taču turieties, jo viņi no sirds rūpējas par sava partnera baudu. Viņi vienmēr atmaksā par sev izdarīto pakalpojumu.

Zivis

Zivis ir radošas būtnes. Viņas ir vienkāršas savā juteklismā un dod priekšroku aktiem, kas pastiprina emocionālo saikni, – taču ierastām darbībām viņas vienmēr klāt pieliks savu fantāziju. Neskatoties uz to, ka Zivis nav avantūristes un nekrīt galējībās, viņas vislabāk skūpstās.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment