Ceļotājs laikā” paziņojis kad notiks citplanētiešu iebrukums un kas noticis jau līdz šim, cilvēkiem nezinot

Ēno norāda, ka: “Cilvēce daudzējādā ziņā apdraud pati sevi. Runa ir par savstarpējām cīņām un pirmās kodolziemas izraisīšanu.”9

Viņi arī brīdināja, ka vēl viena svešzemju suga – “Attālie” (The Distants) – tagad ir ceļā uz Zemi un ieradīsies kaut kad nākamgad.

Tiktokeris paskaidroja, ka viņiem “pieder” planēta Zeme un ka Gīzas piramīdas ir viņu “īpašumtiesību un kontroles zīme”.

Kādā no iepriekšējiem videoklipiem Ēno Alariks “Attālo” citplanētiešu sugu nosauca kā “ļoti naidīgu”, un viņi īsteno misiju, lai atgūtu planētu, kas sākotnēji piederēja viņiem.

Acīmredzot cilvēki ir veikuši “lielāku progresu, nekā citplanētieši domāja”, un Ēno apgalvo, ka mēs drīz saskarsimies ar viņiem mūsu pirmajā kosmosa kaujā.

“Es gribu, lai jūs visi zinātu, ka esat drošībā,” mierināja Ēno.

“Es cenšos jūs visus brīdināt par gaidāmo.”

Citā video “laika ceļotājs” prognozēja, ka “zudusī pilsēta Atlantīda” apdraudēs visus ar “cilvēka radītiem plūdiem, kas var aptvert visu pasauli”.

Savulaik Ēno arī apgalvoja, ka 9. aprīlī kāda ļoti slavena slavenība atklās, ka ir viltojusi savu nāvi, bet 12. jūnijā zemestrīce atklās piecas jūdzes dziļu tranšeju, kas atklās sugas, kas iepriekš tika uzskatītas par izmirušām. Tiesa, šīs lietas šogad nepiepildījās.

Alarika sociālo tīklu kontam ir vairāk nekā 397 100 sekotāju, un viņu videoklipi ir ieguvuši aptuveni 1,6 miljonus atzīmju “Patīk”.

Ēno Alariks iepriekš ir veidojis video par Zemes dvīņu planētu, portāliem, kas atveras citām dimensijām, un citplanētiešu apmeklētājiem.

Un viņš saka, ka tuvojas vēl viena globāla Pand***ja — tieši tad, kad globālās sasilšanas dēļ izkusīs polārie ledāji.

 

Ēno pat ir piedāvājis nākotnes scenārija sadalījumu pa gadiem.

Viņš saka, ka 2025. gadā uz Marsa ieradīsies pirmās kolonijas, atrodot cilvēku kaulus, kas pierāda, ka cilvēki vispirms nākuši no sarkanās planētas.

2026. gadā Zemi sasniegs lielākais saules uzliesmojums vēsturē. Tas izraisīs globālu elektroenerģijas padeves pārtraukumu un pasaule būs bez elektrības sešas nedēļas.

2027. gadā pie Marsa atvērsies tārpu bedre.

Taču daži interneta lietotāji ir skeptiski, sakot, ka Ēno iepriekšējās “prognozes” nav attaisnojušās.

Viens rakstīja: “Kā ir ar tiem 10 cilvēkiem, kuri iegūs lielvaras? Tas nenotika.”

Kāds cits rakstīja: “Kā ir ar to lielo meteoru, kuram vajadzēja ietriekties Zemē šomēnes?”

Trešais interneta lietotājs atzīmēja: “Ja pasaule drīz aizies bojā, tad kā tu biji dzīvs 2671. gadā?”

Leave a Comment