Burvju zīmes: 2 zīmes uz rokas, kas norāda uz paranormālu dāvanu

Cilvēkus mēdz interesēt viss neparastais un mistiskais, taču viena lieta ir apmeklēt zīlnieci, bet pavisam cita – pašam pretendēt uz ekstrasensa titulu. Tomēr daudzi var sajaukt attīstīto intuīciju ar lielvarām, nepamanot smalko līniju starp tām.

Izmantojot hiromantiju, var noteikt, vai cilvēkam piemīt ezotērisks talants. Lai to izdarītu, pietiek rūpīgi apskatīt plaukstu.

 

Fatimas acs

Šī ir visizplatītākā zīme burvju dāvanas nesēju vidū. Tās otrais nosaukums ir Raganas acs. Delnā tas atrodas starp galvas līniju un sirdi. Pēc izskata šī ir sala, kas izskatās kā iegarena eliptiska bumbiņa.

Šādas zīmes nesējs dabiski spēj koncentrēt savu garīgo spēku un īstajā brīdī to izmest. Šādi cilvēki parasti ir vērīgi un var paredzēt notikumus, ja strādā ar savu dāvanu.

Šīs zīmes īpašnieki ilgi meklē savu ceļu dzīvē, daudz plāno un piedzīvo šķēršļus, virzoties uz mērķiem. Bet galu galā atzīme joprojām noved pie panākumiem.

Baltā burvja gredzens

Šādu gredzenu klātbūtne ir apliecinājums cilvēka ekstrasensorajām spējām . Tās ir pusapaļas līnijas, kas nāk no rādītājpirksta un satver plaukstas aizmuguri.

Baltā burvja gredzens ļauj tā īpašniekam kļūt par ļoti garīgu cilvēku. Tie ir pēc savas būtības gudri cilvēki, kuriem ir nosliece uz empātiju un līdzjūtību.

Lasi vēl: Pēc astrologu domām, šo zodiaka zīmju īpašnieki ir lielākie nodevēji

Ja ar tādām tieksmēm neko nedara, cilvēks var būt labs psihologs, ko sauc pēc dabas. Bet to visu attīstot, ir iespēja kļūt par telepātu vai gaišreģi. Līdzīga zīme bieži atrodama uz jogu un garīgo mentoru rokām.

Leave a Comment