Brīnišķīgas idejas mēness manikīram šā gada pavasara un vasaras sezonai. Iedvesmojieties vasarai!

Sievietēm ir tieksme pastāvīgi veikt izmaiņas savā tēlā. Un ko jaukā modes dāma var izmainīt savā izskatā, pirmām kārtām? Protams, tie ir – frizūra, grims un manikīrs.

Turklāt, manikīru var mainīt daudz biežāk nekā frizūru: pie drēbēm, pie noskaņojuma, pie noteiktiem dzīves apstākļiem, bet var eksperimentēt ar jaunumiem pašas priekam. Pēdējā laikā arvien biežāk sastopams jēdziens „mēness manikīrs”. Šo nagu dizaina tehniku ieteica pati daba, turklāt tā nav saistīta ar Mēnesi debesīs, bet ar pašu nagu: pie naga pamatnes ir lunula, kas pēc formas atgādina otrādi apgāztu mēnesi (lunulu arī akcentē krāsainu laku), un no šīs asociācijas tehnika šī tehnika arī ieguva savu nosaukumu. Šis manikīra veids kļuva diezgan populārs šajā sezonā, ir izveidots diezgan daudz šā dizaina paņēmienu.

Galvenais  mēnes manikīra pārākums – viņš labi izskatās uz jebkuras formas un jebkura garuma nagiem. Mēnes manikīra zelta likums – nevajadzētu pārāk īsiem un platiem nagiem izvēlēties tumšas nagu lakas, tas vizuāli padarīs nagus vēl platākus. Ja vēlaties, lai izskatītos garāki nagi, to stimulate viņiem ovālu formu. Ja vēlaties, lai nagi izskatās mazliet garāki, izvēlaties ovālu formu. Gariem nagiem var izvēlēties jebkuru formu, un mēness manikīrs uz tiem izskatās vienkārši lieliski!

Papildus izrotāt mēness manikīru un piešķirt tam oriģinalitāti,  var izmantojot spīdumus un  akmentiņus, kas pielipinās pie ārējā kontūra pusmēness formā. Un atcerieties, nav obligāti izgreznot visus nagus, var izvēlēties vienu vai divus nagus.

Labi izskatās kopā franču un mēness manikīrs, tas rada neatkārtojamu efektu. Pēdējos gados tāds dizains ir popularitātes virsotnē, jo „dubultās smaids” uz nagiem piemērots, gan darbam birojā, gan ballītēm.

Avots: vrutmilife.com

Leave a Comment